Greske u kucanju sam pravio zbog toga sto sam na brzinu kucao postove a i nisam obracao paznju na to posto ko hoce razumece sta hocu da kazem........
Da ne bi vise bilo ovakvih komentara trudicu se da bar na ovoj temi svaku recenicu odkucam pravilno
Kao i sto je stil rekao ovde nisu u pitanju samo prekovremeni sati vec otkaz posle tri meseca probnog rada..
U pitanju je tacnije to da sam se za vreme radnog vremena trudio da uradim posao najbolje sto mogu, ostajao prekovremeno koliko je trebalo iako po zakonu i ugovoru o radu nisam morao ( da nisam ostao prekovremeno verovatno bi to bio razlog zbag cega bi mi dali odkaz, a i ne bi niko stigao da odradi taj posao posto su i moje bivse kolege ostajale isto tako dugo prekovremeno kao i ja a i bila je sezona godisnjih odmora), odnosno bio sam maksimalno korektan i fer prema njima, dok su oni ispali posle ovog maksimalno nekorektni prema meni...
Isto kao sto kaze stil poslodavac se drzao ugovora o radu kada je njemu odgovaralo, a kada nije on ga je jednostavno krsio.....
Toliko od mene
ZALAZEM SE ZA UKIDANJE VOJNE OBAVEZE. svi koji misle isto neka pisu na private poruke!