Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

INTRACOM JetSpeed IAD-Wp2 review / admin access / port-forward

[es] :: ISP :: ADSL :: INTRACOM JetSpeed IAD-Wp2 review / admin access / port-forward
(TOP topic, by djricky)
Strane: < .. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... Dalje > >>

[ Pregleda: 189821 | Odgovora: 239 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

drazapn
Pomoravlje

Član broj: 147838
Poruke: 173



Profil

icon Re: INTRACOM JetSpeed IAD-Wp2 review / admin access / port-forward28.02.2010. u 14:25 - pre 106 meseci
Meni je po defaultu bio ukljucen ali se ne razumem u jegova podesavanja tako da ne diram nista, ostao je ukljucen, jedino ne znam da li je zbog njega usporen rad interneta i sta jos usporava ili ne dozvoljava...?
Od firewalla jos mi je ukljucen onaj na ESS.
 
Odgovor na temu

bolickov
bosko olickov
bgd

Član broj: 122298
Poruke: 1
*.dynamic.isp.telekom.rs.



Profil

icon Re: INTRACOM JetSpeed IAD-Wp2 review / admin access / port-forward04.03.2010. u 19:05 - pre 106 meseci
pozdrav ljudi!! kaoi svi vi,i ja imam ovaj jetspeed ali povezan je na ps3! kad pokusam da igram npr PES2009 izbacujemi da ne moze preko UDP5730 i da je NAT type3 i da ima problem !! ima li neko resenje? probao sam i sa virtual.... nja,nja,nja ali nista se ne desava
 
Odgovor na temu

nightwisher
it adm

Član broj: 66630
Poruke: 23
109.93.75.*



Profil

icon Re: INTRACOM JetSpeed IAD-Wp2 review / admin access / port-forward05.03.2010. u 02:15 - pre 106 meseci
Da li je neko pokušao da stavi drugi ili updatuje postojeći firmware na ovom modelu?
May the source be with You!
 
Odgovor na temu

pred02
Nezaposlen
Beograd, Serbia

Član broj: 253896
Poruke: 4
82.132.139.*



Profil

icon Re: INTRACOM JetSpeed IAD-Wp2 review / admin access / port-forward06.03.2010. u 22:41 - pre 105 meseci
Dobar dan,

Voleo bi da namestil ovaj modem da radi u "pure bridge" modu to jeste da ga spojim sa Asus n-draft wireless ruterom sa DD-WRT dakle da modem radi samo kao modem a ne i kao ruter/WAP.

Hvala unapred!
 
Odgovor na temu

godzila33
branislav sabljic

Član broj: 254054
Poruke: 15
*.dynamic.isp.telekom.rs.



Profil

icon Re: INTRACOM JetSpeed IAD-Wp2 review / admin access / port-forward08.03.2010. u 19:01 - pre 105 meseci
moze li neko da posalje slikovito kako se otvara portfoward neuspevam ga da ga otvorim na linuxu sam, koristim transsmision.. i dalje mi govori da mi je zatvoren port gde to treba otvoriti..


skype

branislav_sabljic

msn

branislav_sabljic@hotmail.com


 
Odgovor na temu

calexx
Slavoljub Bralović
Niš

SuperModerator
Član broj: 71794
Poruke: 18339
*.bankerinter.net.



Profil

icon Re: INTRACOM JetSpeed IAD-Wp2 review / admin access / port-forward08.03.2010. u 21:05 - pre 105 meseci
Zar može slikovitije nego što objašnjavaju na portforward sajtu?
 
Odgovor na temu

godzila33
branislav sabljic

Član broj: 254054
Poruke: 15
*.dynamic.isp.telekom.rs.



Profil

icon Re: INTRACOM JetSpeed IAD-Wp2 review / admin access / port-forward08.03.2010. u 22:01 - pre 105 meseci
ja se ovako ne snadjem ako moze u 3 step slikama molio bi...


ako nekome nije tesko prvi korak drugi i treci sta gde kud treba da se radi....


hvala
skype

branislav_sabljic

msn

branislav_sabljic@hotmail.com


 
Odgovor na temu

tajgercomputers
Alleks Wang Le
Vlasnik firme
Beograd

Član broj: 254087
Poruke: 18
*.dynamic.isp.telekom.rs.



Profil

icon Re: INTRACOM JetSpeed IAD-Wp2 review / admin access / port-forward09.03.2010. u 22:54 - pre 105 meseci
Daj to slikaj lepo da bih mogao odraditi posao lepo sa ruterom..
 
Odgovor na temu

godzila33
branislav sabljic

Član broj: 254054
Poruke: 15
*.dynamic.isp.telekom.rs.



Profil

icon Re: INTRACOM JetSpeed IAD-Wp2 review / admin access / port-forward10.03.2010. u 17:33 - pre 105 meseci
sta treba da slikam ako meni govoris?? reci mi gde sta da ne slikam ono sto ne bi trebalo.......
skype

branislav_sabljic

msn

branislav_sabljic@hotmail.com


 
Odgovor na temu

Pogodak.

Član broj: 254335
Poruke: 3
*.dynamic.isp.telekom.rs.



Profil

icon Re: INTRACOM JetSpeed IAD-Wp2 review / admin access / port-forward11.03.2010. u 13:55 - pre 105 meseci
Da li je neko uspeo, i na koji nacin, da promeni username/password na nalogu telekom/telekom na Jetspeed-u?

Promenio sam admin nalog ali ovaj nikako ne mogu da sredim.

Hvala.
 
Odgovor na temu

easyyu
Pol isidor
MSc. Elektrotehnika-Telekomunikacije
Kanjiza

Član broj: 18220
Poruke: 1729
*.dynamic.isp.telekom.rs.

ICQ: 314201297


Profil

icon Re: INTRACOM JetSpeed IAD-Wp2 review / admin access / port-forward11.03.2010. u 15:04 - pre 105 meseci
Citat:
Pogodak.: Da li je neko uspeo, i na koji nacin, da promeni username/password na nalogu telekom/telekom na Jetspeed-u?

Promenio sam admin nalog ali ovaj nikako ne mogu da sredim.

Hvala.

Ja bez ikakvih problema..
Ulogujes se sa admin i sa pass ztxxxx (ne znam tacno nadji na netu) i kasnije samo promenis pass i to je to!
 
Odgovor na temu

Pogodak.

Član broj: 254335
Poruke: 3
109.92.211.*



Profil

icon Re: INTRACOM JetSpeed IAD-Wp2 review / admin access / port-forward11.03.2010. u 15:34 - pre 105 meseci
Citat:
easyyu: Ja bez ikakvih problema..
Ulogujes se sa admin i sa pass ztxxxx (ne znam tacno nadji na netu) i kasnije samo promenis pass i to je to!


Ulogovao sam se, kao sto sam vec rekao na admin nalog, sa username > admin i password > tzlkisonpk i tu sam promenio, u System >> Password settings, i tu se moze promeniti samo za nalog na koji si ulogovan.

Kada se ulogujem na nalog username > telekom i password > telekom nemam uopste opciju SYSTEM, tako da ne mogu promeniti nikako, bar se ja nisam snasao...
 
Odgovor na temu

godzila33
branislav sabljic

Član broj: 254054
Poruke: 15
*.dynamic.isp.telekom.rs.



Profil

icon Re: INTRACOM JetSpeed IAD-Wp2 review / admin access / port-forward11.03.2010. u 18:30 - pre 105 meseci
i meni upalio user pass iz prve... tako da nepises dobro...
skype

branislav_sabljic

msn

branislav_sabljic@hotmail.com


 
Odgovor na temu

easyyu
Pol isidor
MSc. Elektrotehnika-Telekomunikacije
Kanjiza

Član broj: 18220
Poruke: 1729
*.dynamic.isp.telekom.rs.

ICQ: 314201297


Profil

icon Re: INTRACOM JetSpeed IAD-Wp2 review / admin access / port-forward11.03.2010. u 19:30 - pre 105 meseci
Citat:
Pogodak.: Ulogovao sam se, kao sto sam vec rekao na admin nalog, sa username > admin i password > tzlkisonpk i tu sam promenio, u System >> Password settings, i tu se moze promeniti samo za nalog na koji si ulogovan.

Kada se ulogujem na nalog username > telekom i password > telekom nemam uopste opciju SYSTEM, tako da ne mogu promeniti nikako, bar se ja nisam snasao...

Nisi mi jasan..
Zasto hoces uporno sa username telekom da se logujes??
To je tkz. klijentski nalog u kome ne postoje sva prava podesavanja routera.
Ako si uspeo pod usrname admin da promenis pass..onda se u buduce sa njim i loguj i sa svojim novo definisanim password-om!
 
Odgovor na temu

Pogodak.

Član broj: 254335
Poruke: 3
*.dynamic.isp.telekom.rs.



Profil

icon Re: INTRACOM JetSpeed IAD-Wp2 review / admin access / port-forward11.03.2010. u 20:30 - pre 105 meseci
Izvinite ako sam nejasan,

ali ja nemam problema da se ulogujem na klijentski nalog telekom/telekom,

vec kada se ulogujem na njega (klijentski nalog telekom/telekom) ne mogu da mu promenim niti username niti password.

Stvar je u tome da ako se neko zakaci na moj wirelless, da nema pristup nikakvim podesavanjima.

Sada ne moze niko da mi pristupi admin nalogu iz razloga sto sam promenio password, to hocu isto da uradim i sa klijentskim nalogom (telekom/telekom).

Znaci ja mogu da se ulogujem na oba naloga ali password mogu promeniti samo na admin nalogu, a zelim da to isto uradim na klijentskom nalogu.

Nadam se da cete me sada bolje razumeti.

Hvala na odgovorima.
 
Odgovor na temu

Yupower

Član broj: 134068
Poruke: 19
109.93.152.*



Profil

icon Re: INTRACOM JetSpeed IAD-Wp2 review / admin access / port-forward11.03.2010. u 22:31 - pre 105 meseci
ljudi treba mi samo jasno da mi neko kaze jel moze na ovom uredjaju da se nasteluje QoS tako da kada ima vise usera na mrezi dodelis najvecu privilegiju onome kome zelis???

imam 4 cpu-a na mrezi i obicno uvece kada hocu da odigram neki counter ostali mi zaguse liniju pa ping ide u...
 
Odgovor na temu

calexx
Slavoljub Bralović
Niš

SuperModerator
Član broj: 71794
Poruke: 18339
*.bankerinter.net.



Profil

icon Re: INTRACOM JetSpeed IAD-Wp2 review / admin access / port-forward11.03.2010. u 22:39 - pre 105 meseci
Teško da na njemu to možeš da podešavaš.
Citat:
Pogodak.: Sada ne moze niko da mi pristupi admin nalogu iz razloga sto sam promenio password, to hocu isto da uradim i sa klijentskim nalogom (telekom/telekom).
Naravno da ne možeš jer taj user nema privilegije da menja password. Zato i ako neko pristupi, ne može mnogo da uradi. Uloguj se kao admin pa odatle promeni pass za telekom. Bar je tako na 520 i Pirelli ruterima ... ne verujem da je tu drugačije. Potraži deo pod imenom Users, ako tu postoji.
 
Odgovor na temu

Yupower

Član broj: 134068
Poruke: 19
109.93.152.*



Profil

icon Re: INTRACOM JetSpeed IAD-Wp2 review / admin access / port-forward11.03.2010. u 22:41 - pre 105 meseci
pa to izgleda se qos na svim tim uredjajima odnosi samo za izlazne pakete sto nemanikakve veze s'mozgom...
pokusavao sam dd-wrt,tomato i nijedan od njih to ne moze da uradi,lepo je rekao jedan clan u ovoj temi,kupi microtik i zavrsi posao :D
 
Odgovor na temu

tajgercomputers
Alleks Wang Le
Vlasnik firme
Beograd

Član broj: 254087
Poruke: 18
109.93.198.*



Profil

icon Re: INTRACOM JetSpeed IAD-Wp2 review / admin access / port-forward11.03.2010. u 22:42 - pre 105 meseci
Prvo promeni OEM System, pa tek polako sve ostalo....
 
Odgovor na temu

tajgercomputers
Alleks Wang Le
Vlasnik firme
Beograd

Član broj: 254087
Poruke: 18
109.93.198.*



Profil

icon Re: INTRACOM JetSpeed IAD-Wp2 review / admin access / port-forward11.03.2010. u 23:57 - pre 105 meseci
Pitanje glasi zasto bih menjao password i username?
Zbog cega, mislis da se sve moze zastititi time, nisam bas toliko siguran u to, kada bi mogao ja bih odavno to uradio na T600 ...
 
Odgovor na temu

[es] :: ISP :: ADSL :: INTRACOM JetSpeed IAD-Wp2 review / admin access / port-forward
(TOP topic, by djricky)
Strane: < .. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... Dalje > >>

[ Pregleda: 189821 | Odgovora: 239 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.