Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Recenzije LG telefona

[es] :: GSM - telefoni :: Recenzije LG telefona
(TOP topic, by Catch 22)

[ Pregleda: 15289 | Odgovora: 4 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

Catch 22

Član broj: 148083
Poruke: 6176
77.46.189.*



Profil

icon Recenzije LG telefona08.06.2008. u 13:50 - pre 3272 dana i 23h
Evo za početak, dok se ne postave prikazi za pojedinačne modele LG telefona...

Na sajtu GSM Arena imate detaljne prikaze telefona (na engleskom) sa velikim brojem fotografija i vrlo korisnim komentarima

LG KF700 review: A touch of slide, a touch of scroll

LG KT610 review: Communicator wannabe

LG KC550 review: No thrills, all camera

LG KF750 Secret review: No secret, all guts

LG KF750 Secret preview
Adding to the fun


LG KF700 preview
First look


LG KF510 review
Shinier than Shine


LG KF600 review
Twice the fun


LG KS20 review
Fashion Pocket PC


LG KE500 review
Silver slider


LG KU990 Viewty review
Eyes wide open


LG KE850 Prada review
Sophistication made simple


LG KU970 Shine review
A Vodafone touch


LG KE970 Shine review
High-gloss, high-class


LG KG920 review
5 megapixel exotic


LG KG800 Chocolate review
Dressed to impress






[Ovu poruku je menjao Catch 22 dana 29.08.2008. u 23:03 GMT+1]
 
Odgovor na temu

Catch 22

Član broj: 148083
Poruke: 6176
93.86.80.*



Profil

icon LG KP500 (LG Cookie): Prvi jeftini FlashUI & Touchscreen telefon18.10.2008. u 01:12 - pre 3141 dana i 12h
LG KP500 named LG Cookie, seems priced right






Specifikacije: LG KP500 Cookie



Preporučena početna cena 170.- evra + porez


Prikačeni fajlovi
 
Odgovor na temu

Catch 22

Član broj: 148083
Poruke: 6176
93.86.80.*



Profil

icon LG KF900 Prada (D1 Video recording!)18.10.2008. u 01:30 - pre 3141 dana i 12h
LG KF900 Prada comes with D1 video recording, 900/2100 MHz 3G

Citat:
The new edition of the designer phone will not only feature a nice 5 megapixel camera but it will also be capable of recording D1 (720 x 480 pixels) videos at 30 fps.








Prikačeni fajlovi
 
Odgovor na temu

aca146a
Aca Novak
IT specijalist, ITC
BiH

Član broj: 232118
Poruke: 1
81.93.75.*



Profil

icon Re: Recenzije LG telefona07.09.2009. u 14:22 - pre 2816 dana i 23h
Da li neko ima praktično iskustvo sa telefonom LG KC550 Orsay i upotrebom kartice Kingston (ili nekog drugog proizvođača) microSDHC (high capacity) class4 (brzina prenosa 4MB/s) kapaciteta 4GB? U originalnoj dokumentaciji piše da koristi microSD kartice kapaciteta do 2GB, dok na većem broju sajtova navode da je max.kapacitet 4GB, a na nekima piše i da koristi microSDHC kartice. Pozdrav!
 
Odgovor na temu

namke
Djete
Visoko,Bosna I Hercegvina

Član broj: 261790
Poruke: 15
*.vinet.ba.



Profil

icon Re: Recenzije LG telefona24.03.2011. u 23:51 - pre 2253 dana i 12h
Ljudi zanima me vase misljenje o mobitelu LG GT400??? Da li ga vrijedi uzimati za 119 KM uz neke povoljne tarife???
Namke
 
Odgovor na temu

[es] :: GSM - telefoni :: Recenzije LG telefona
(TOP topic, by Catch 22)

[ Pregleda: 15289 | Odgovora: 4 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.