.
.
.
a ako su programeri onda imaju razumevanja za autorska prava i hteli bi da koriste legalan software... Mislim da bi takvi bez obzira da li koriste linux ili ne, u velikom procentu slucajeva pristali da kupe jedan jeftini Windows.
Heh, mozda sam napadan sto odgovaram ovoliko, ali mene ovo zaista nervira. I mi (srbija, rs) smo siromasne zemlje u kojima se kupuje razni otpad za zapada. Celeroni, semproni, ati i nvidia razne se i le varijante, polovna auta, polovne ves masine, polovni racunari... i sve to razumem nekako jer ipak ima tehnolosko opravdanje iza sebe. Ali ovaj windows nema i to je ono sto me nervira. Zar ms mora na tako ponizavajuci nacin da se odnosi prema svojim kupcima? Vijetnamac si, i iako mogu, ne dam ti win xp, jer nisi dostojan koriscenja vise od 3 programa istovremeno.
Naravno, kupice ko hoce, tj. ko mora, ali potez ms-a je za svaku osudu, pa i za pljuvanje. Pa i od mene koji radim velikom vecinom na ms platformi (95%).
Ja sam s druge strane zgrozen pozitivnim komentarima na ovaj proizvod.
lp, ss.
ps. programerima koji bi legalno da prave softver treba vise od tri taska u isto vreme (ide+app+debugger+mail na kom se svadjaju sa korisnikom