Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Kreiranje API-like funkcija

[es] :: Visual Basic 6 :: Kreiranje API-like funkcija

[ Pregleda: 1952 | Odgovora: 1 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

Shadowed
Vojvodina

Član broj: 649
Poruke: 12793



+4733 Profil

icon Kreiranje API-like funkcija04.09.2004. u 21:19 - pre 207 meseci
Ne znam kako se zapravo zovu pa sam ih ovako nazvao.
Znaci, mogu li se u VB-u praviti funkcije koje ce se nalaziti u .dll fajlu a koje ce se pozivati kao sto se pozivaju API f-je?
Znaci, ta vrsta f-ja (ne klasa sa metodama), Kao u C/C++u.
 
Odgovor na temu

vujkev
Beograd

Član broj: 8072
Poruke: 1337
*.telekom.yu



+103 Profil

icon Re: Kreiranje API-like funkcija04.09.2004. u 22:53 - pre 207 meseci
Kratko i jasno: Ne može :( u VB-u možeš da praviš samo ActiveX DLL
Naučio sam...
Da je važnije biti ljubazan nego biti u pravu
 
Odgovor na temu

[es] :: Visual Basic 6 :: Kreiranje API-like funkcija

[ Pregleda: 1952 | Odgovora: 1 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.