Srodne teme
Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Kreiranje .dll-a

[es] :: .NET :: Kreiranje .dll-a

[ Pregleda: 3990 | Odgovora: 3 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

Shadowed
Vojvodina

Član broj: 649
Poruke: 12671



+4666 Profil

icon Kreiranje .dll-a10.08.2003. u 13:58 - pre 209 meseci
Hteo bih da napravim .dll koji ce imati funkcije koje bi se pozivale kao API. Znam kako da napravim .dll koji je biblioteka klasa ali ne i kako da napravim one koji imaju ovakvu vrstu funkcija u sebi.
Pa, dakle, kako bi to moglo? Jezik je VB.NET.
 
Odgovor na temu

degojs

Član broj: 4716
Poruke: 5096



+51 Profil

icon Re: Kreiranje .dll-a10.08.2003. u 15:19 - pre 209 meseci
Malo nejasno.. šta ti treba tačno? PInvoke?

Potraži na Google: PInvoke VB.NET i videćeš dosta primera. Svakako poseti MSDN.

Evo jedne teme gde smo malo dotakli stvar:
http://www.elitesecurity.org/tema/12412/0#91149
Commercial-Free !!!
 
Odgovor na temu

Dragi Tata
Malo ispod Kanade

Član broj: 1958
Poruke: 3906
..ndg-pm4-2.dialup.nethere.net



+6 Profil

icon Re: Kreiranje .dll-a10.08.2003. u 17:49 - pre 209 meseci
Ne može. VB.NET ne može da pravi "obične" dll ove koji eksportuju C-like funkcije. Za tako nešto ćeš morati da koristiš C ili C++.
 
Odgovor na temu

Shadowed
Vojvodina

Član broj: 649
Poruke: 12671



+4666 Profil

icon Re: Kreiranje .dll-a11.08.2003. u 01:49 - pre 209 meseci
Citat:
C ili C++.

Ali hvala.

[Ovu poruku je menjao Shadowed dana 01.04.2006. u 20:35 GMT+1]
 
Odgovor na temu

[es] :: .NET :: Kreiranje .dll-a

[ Pregleda: 3990 | Odgovora: 3 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Srodne teme
Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.