Problem je što ljudi uglavnom imaju izbor između takvih kao Đilas i ovih na vlasti, oni koji su možda i pošteni (recimo da je npr. Janković bio takav, ne znam da li jeste, ali je i nebitno jer se povukao iz politike pre nego što je ozbiljnije i ušao u nju) nemaju nikakve šanse, jer narod više voli lepa obećanja.
Ali, beograđani znaju šta je urađeno pre Đilasa, za vreme Đilasa i posle njega. I nije normalno da sve zavisi od jednog čoveka, nego treba da zavisi od tima i nadzornih organa, jer ne radi ništa gradska uprava, nego neka preduzeća, a gradska uprava samo obezbeđuje posredno preko stručnih službi i firmi nadzor nad kvalitetom radova.
Ovi sada na vlasti su pljuvali Đilasa za most na Adi, a ne zaboravimo da je isto tako pljuvan i projekat Mostarske petlje. Da li je taj most bio korisniji na nekom drugom mestu ne znam, ne živim u Beogradu, ali opet, beograđani bi trebali da znaju bolje nego mi koji ne živimo tamo.
Sreća te u IT sektoru većina ljudi u hijerarhiji firme je prošla sve nivoe od juniora, tako da vam je nadređeni neko ko nije kupio diplomu i dobio posao preko stranke. Šta ćete bolje, nego da vam nadređeni bude neko ko ima veće znanje i iskustvo od vas, plus je spreman da vam pomogne da naučite koliko god možete, jer to je dobro za rast firme pa će i taj nadređeni imati veću platu.
Blessed are those who can laugh at themselves, for they shall never cease to be amused.