Elitesecurity :: uslovi korišćenja

Autorska prava:

Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo i zajedničko vlasništvo vlasnika www.elitesecurity.org sajta i autora tekstova. Dalja distribucija tekstova dozvoljena je isključivo u nekomercijalne svrhe i uz jasno citiranje izvora i autora poruke, kao i internet adrese na kojoj se original nalazi. Za sve ostale vidove distribucije, obavezni ste da prethodno zatražite odobrenje od vlasnika sajta ili autora teksta.

Odgovornost za objavljeni sadržaj:

Kompletnu odgovornost za sadržaj objavljenih tekstova kao i posledice koje mogu nastati usled objavljivanja snose isključivo njihovi autori, čiji je pseudonim označen pored sadržaja teksta. Email adresa pod kojom je korisnik registrovan, kao i IP adresa pristupa poznati su vlasniku sajta.

Uklanjanje sadržaja:

Molimo da nas kontaktirate putem kontakt email linka koji se nalazi pri dnu naslovne stranice sajta, ukoliko je Vaše autorsko pravo prekršeno objavljivanjem na našem forumu, i ukoliko želite da isto bude potpisano ili uklonjeno sa sajta.

Ukoliko iz bilo kog drugog razloga želite da zatražite uklanjanje određenog sadržaja (uvreda, kršenje zakona, kršenje prava, ...), kontaktirajte vlasnika sajta i rešićemo problem na obostrano zadovoljstvo.

ES administrator

Poslednja izmena: 01. feb 2007. godine