Nabukodonosor,da ti odmah odgovorim da sam danas skinuo zadnji firmware od Tevion-a 3000 i da tamo u uputstvu stvarno pise da se sa divx-a moze videti subtitl u slucaju da su snimljeni u isti dir.(ja sam im i imena stavio ista)
Uradio sam sve kako pise i napravio update ali NE POMAZE.Valja praviti kompresije.
NLO-pitanje za tebe posto vidim da si stvarno strucnjak za ovu tematiku(ja sam na samom pocetku pa mozda malo davim
:
Uradio sam sve kako si rekao i stvarno na PC-u pusta zajedno sve i sve je ok,ali kad sam video velicinu padoh u nesvest.Source file sam prebacio sa vdubom u wav(mp3)95mb pa ga onda stvarno prebacio u pravi wav tj.audio(1gb+jos koji mb)sve to sastavio sa kompresijom xvid mpeg-4,save as avi,i kad je poceo da nabija preko 1 gb prekinuo sam.Ovako nisam to mogao uraditi.Mozda(najverovatnije)postoje"CAKE" da se podese negde parametri ili napravi neka kompresija da to moze da stane na 1 cd od 700mb?Sorry,zbog davljenja ali da li bi mogao ukratko da meni i ovakvim"neznalicama"napises neko kratko uputstvo kako bi to moglo sve da funkcionise?
Unapred HVALA