Eh ovako.Tebi treba
MemoriesOnTv, trenutno aktuelna verzija 2.18.Slideshow, sa muzikom u pozadini je i meni trebao, pa sam dosta trazio i nasao na kraju.Extra program, mozda najbolji po meni.Programa slicne namene ima dosta na netu ali nisam za sve mogao da nadjem crackove.Navescu ti samo neke, na pr.:
Photo Story 2 i 3 LE
DVD PixPlay 2.0
Photo2DVD Studio 3
MemoriesOnTv 2.18 sa mpeg plugin-om poseban dodatak za export u mpeg format.
Uglavnom, meni se svideo ovaj zadnji + sto sam nasao i crack za njega tako da sam prezadovoljan, snimao sam par VCD i svaki je bio bolji od prethodnog.Poseduje opciju za insertovanje tekstualnih slajdova, sa izborom efekata rucno ili automatski, podesavanje duzine efekata.Izbor muzike u pozadini, kao .wav i .mp3 fajlovi.Pravljenje startnog menija sa muzckom pozadinom.Ukoliko zelis da fotografije razvrstas po folderima, moze i to, pa da proizvoljno biras slideshow....Ma samo dok se malo uhodas
Ja ga prehvalih
I na kraju link:
www.picturetotv.com
Crack nadji sam ne smemo ovde o tome.Osim ako ne budes mogao da ga nadjes, javi se na PP.
Adobe Premiere je ok software ali je za profesinalnu upotrebu, mozes i njega koristiti, ali mislim nebi bilo potrebe za necim komplikovanim kad ovaj to radi automatski.
Pozdrav
Verba volant, scripta manent.