Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Automatsko ispisivanje brojevima slovima

[es] :: Access :: Automatsko ispisivanje brojevima slovima

[ Pregleda: 7473 | Odgovora: 6 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

Srbin do jaja

Član broj: 219428
Poruke: 80
*.ptt.rs.



+2 Profil

icon Automatsko ispisivanje brojevima slovima06.10.2009. u 18:57 - pre 157 meseci
bas sam malo pre gledao neku data bazu ovde na ES i imedju ostalog u jednoj formi stoji polje cena slovima. interesuje me da li je moguce uraditi automatsko ispisivanje brojeva slovima i koje funkcije su potrebne za to. nadam se da nije potreban VB.
Nemam pojma šta da stavim u potpis!
Prikačeni fajlovi
 
Odgovor na temu

captPicard
programer
more i planine

Član broj: 216084
Poruke: 1119



+19 Profil

icon Re: Automatsko ispisivanje brojevima slovima06.10.2009. u 19:23 - pre 157 meseci
pretraga je krasna stvar

http://www.elitesecurity.org/p...rch&SubmitType=Celog+sajta
F
 
Odgovor na temu

Srbin do jaja

Član broj: 219428
Poruke: 80
*.ptt.rs.



+2 Profil

icon Re: Automatsko ispisivanje brojevima slovima06.10.2009. u 19:39 - pre 157 meseci
resenja koja se nude su u VB. ja ne znam da koristim VB. pa sam zato pitao ima li resenje bez VB.
Nemam pojma šta da stavim u potpis!
 
Odgovor na temu

Getsbi

Moderator
Član broj: 124608
Poruke: 2764



+44 Profil

icon Re: Automatsko ispisivanje brojevima slovima06.10.2009. u 19:42 - pre 157 meseci
VBA je i tekako potreban. Dva direktna linka:

http://www.elitesecurity.org/t52046-Access-Baza-Znanja
pogledaj „Funkcija za konverziju novcanih iznosa u tekst, na srpskom.“

http://www.elitesecurity.org/t52046-2-Access-Baza-Znanja
Još jedna funkcija za prikaz broja slovima. Autor je kolega goranvuc.

 
Odgovor na temu

Srbin do jaja

Član broj: 219428
Poruke: 80
*.ptt.rs.



+2 Profil

icon Re: Automatsko ispisivanje brojevima slovima06.10.2009. u 21:40 - pre 157 meseci
ako moze pomoc. gde da upisem taj VB kod? i kako da se kod odnosi na moje polje gde zelim da mi pokaze brojeve u tekstu?
Nemam pojma šta da stavim u potpis!
 
Odgovor na temu

Catch 22

Član broj: 148083
Poruke: 6176
77.46.206.*



+21 Profil

icon Re: Automatsko ispisivanje brojevima slovima07.10.2009. u 00:33 - pre 157 meseci
Funkciju za ispis broja slovima uz detaljno objašnjenje pogledaj i ovde, kao i niz dodatnih saveta i primera za MS Access na istom sajtu (Office Praktikum)


 
Odgovor na temu

Srbin do jaja

Član broj: 219428
Poruke: 80
*.ptt.rs.



+2 Profil

icon Re: Automatsko ispisivanje brojevima slovima07.10.2009. u 10:12 - pre 157 meseci
hvala. uspelo mi je. nego imam jos jednu pitanje. pokusao sam da stavim da mi slova izlaze na cirilici. al kad u VB pocnem da menjam u cirilicu izbacuje mi hijeroglife. da li postoji mogucnost i ispisivanja u cirilici?
Nemam pojma šta da stavim u potpis!
 
Odgovor na temu

[es] :: Access :: Automatsko ispisivanje brojevima slovima

[ Pregleda: 7473 | Odgovora: 6 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.