Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Automatsko upisivanje user-a u bazu

[es] :: MS SQL :: Automatsko upisivanje user-a u bazu

[ Pregleda: 3447 | Odgovora: 2 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

vlade_k6
Vlade Rajević
Termorad Group
Požega

Član broj: 101958
Poruke: 60
*.astra-net.com.



+3 Profil

icon Automatsko upisivanje user-a u bazu21.11.2006. u 22:07 - pre 188 meseci
U nekoj od prethodnih poruka opisano je automatsko unošenje datuma u bazu. Da li je moguće automatski uneti i username onoga ko upisuje?
 
Odgovor na temu

goranvuc
Goran Vucicevic
Novi Sad

Član broj: 4934
Poruke: 1846
*.dialup.neobee.net.



+41 Profil

icon Re: Automatsko upisivanje user-a u bazu21.11.2006. u 22:54 - pre 188 meseci
Koristis user_name() koja ima povratnu vrednost nvarchar(256).
 
Odgovor na temu

vlade_k6
Vlade Rajević
Termorad Group
Požega

Član broj: 101958
Poruke: 60
*.astra-net.com.



+3 Profil

icon Re: Automatsko upisivanje user-a u bazu22.11.2006. u 23:04 - pre 188 meseci
Radi oK
Hvala
 
Odgovor na temu

[es] :: MS SQL :: Automatsko upisivanje user-a u bazu

[ Pregleda: 3447 | Odgovora: 2 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.