Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Problem sa kontrolom "chart"-Borland c++

[es] :: C/C++ programiranje :: Problem sa kontrolom "chart"-Borland c++

[ Pregleda: 1655 | Odgovora: 0 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

lejlaz
Lejla Zaimovic
Student
Podgorica

Član broj: 224484
Poruke: 16
213.133.27.*



Profil

icon Problem sa kontrolom "chart"-Borland c++19.06.2009. u 23:05 - pre 131 meseci
Moze li mi ko pomoci oko sledeceg:

Na jednoj formi mi se nalazi chart (ili je bolje da koristim dbchart???). Htjela bih da kad se ta forma ucita, da mi se ucita grafik koji ce mi vizuelno (pravougaonicima) predstaviti dvije brojcane vrijednosti, koje se nalaze u txt fajlu.

[Ovu poruku je menjao lejlaz dana 20.06.2009. u 16:00 GMT+1]
 
Odgovor na temu

[es] :: C/C++ programiranje :: Problem sa kontrolom "chart"-Borland c++

[ Pregleda: 1655 | Odgovora: 0 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.