Vrlo jeftina ploca sa nekim neuobicajenim mogucnostima...
Ono sto mene konkretno zanima je STABILNOST tj. da li to radi pouzdano u varijanti koriscenja Socket-a A
ne znam hoce li ti puno pomoci ali mogu ti reci da imam jednu matx asrock-icu ciku i vrlo je dobra, za te pare ODLICNA
barton 2500 na 200x11 pri vrlo dobrim latencijama memorije i radi savrseno bez problema i rusenja, definitivo vise od ocekivanog
pogledaj nekoliko review-a, google-aj malo
Prošlo je više od mjesec dana, ali u slučaju da nekoga zanima.
Nedavno sam kupovao matičnu i gledao sam što sve ima. Moram priznati da nisam čuo za ASROCK prije.
Pogledao sam malo na netu i vidio tu ploču. Reviewovi su bili u redu.
Riskirao sam, kupio i zadovoljan sam do bola.
Gore vrtim Mobilnog Bartona 2500+ dignutog sa standardnih 1867 MHz na ravno 2500MHz (množitelj 12.5 i fsb 200) voltaža dignuta za 5%. 2*512 DDRa u Dual Channelu na 400 i sve radi k'o beba već skoro mjesec dana (računalo ne gasim).
Odlične mogućnosti, odlična stabilnost i još odličnija cijena.
ASrock koristim od januara 2004. konkretno model K7S8X i nikada nisam imao nikakvih problema sa plochom.
Stabilna je, ima chak i neke najosnovnije opcije za overclock, ali mislim da sam za pare koje sam dao dobio bas puno!
Da, ASrock je odeljak ASUS-a koji proizvodi ploche sa jeftinijim chipsetovima (SiS i onaj na A..., valjda ALi)