Citat:
Ha-Nocri: @Miroslav
Da, to tek neću razumeti, igranje fps-ova na gamepadu lol
Baš nedavno naišao na neki text o nekoj igri koja je izašla za XBox i PC i možeš je igrati u mreži protiv igrača bilo koju od te dve platforme da imaju. Osrednji igrač na PC-u je pobeđivao najboljeg na konzoli upravo zbog mnogo intuitivnijeg načina upravljanja, kezboard + mouse. Mislim da bi trebao da se malo edukuješ pre nego što počneš da išta tvrdiš. I vidim kako si igrao kada nisi mogao da rešiš problem Obliviona da ti ne puca. Ali na kraju, ako si ti zadovoljan sa konzolom uživaj. Ko sam ja da ti to sporim
Ne razumeš igranje FPSa na gamepadu?
Milioni ljudi pika halo3, Killzone2 i čekaju prokleti Crysis2. Sve što treba da uradiš je da probaš. Killzone2 u multiplyeru je neuporedivo zabavniji od CSa.
Da se edukujem pre nego tvrdim da je udobnije igranje na konzoli? Igrao sam se 15 godina na PCu i iskreno, žao mi je tog vremena, trebalo je konzolu ranije da kupim.
Što se Oblivona tiče, pokušavo sam mnogo toga i na kraju digao ruke, jer ja hoću da se igram, ne da gubim vreme u pokušajima da nateram igru da radi. Posle nekog vremena sam čuo da je samo trebalo da zamenim CPU jer šatro to se dešava na AMD procesorima. Ja da menjam pola računara zbog jedne igre? Ne hvala, ali podržavam princip, u tom sam poslu.