Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Par pitanja u vezi tekstura u directx-u

[es] :: 3D programiranje :: Par pitanja u vezi tekstura u directx-u

[ Pregleda: 3035 | Odgovora: 1 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

hardcastle
marko mirić
osijek

Član broj: 92758
Poruke: 20
*.adsl.net.t-com.hr.



Profil

icon Par pitanja u vezi tekstura u directx-u15.05.2007. u 19:35 - pre 189 meseci
Ovako:
1) Kako saznati visinu i širinu teksture u directx-u.
2) Ima li naćina kako učitati teksturu iz resursa.

Radim u C++-u sa directx 9

Hvala!!!
 
Odgovor na temu

SashaX

Član broj: 50542
Poruke: 65
85.94.116.*

Sajt: www.eipix.com


Profil

icon Re: Par pitanja u vezi tekstura u directx-u15.05.2007. u 21:18 - pre 189 meseci
Pogledaj funkcije IDirect3DTexture9::GetLevelDesc i D3DXCreateTextureFromResource
 
Odgovor na temu

[es] :: 3D programiranje :: Par pitanja u vezi tekstura u directx-u

[ Pregleda: 3035 | Odgovora: 1 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.