Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

DirectX i Borland C++Builder 6

[es] :: C/C++ programiranje :: DirectX i Borland C++Builder 6

[ Pregleda: 2316 | Odgovora: 3 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

Jane Smith

Član broj: 96758
Poruke: 32
*.adsl.net.t-com.hr.



Profil

icon DirectX i Borland C++Builder 601.10.2006. u 12:46 - pre 190 meseci
Kako koristiti DirectX u BCB6?
 
Odgovor na temu

X Files
Vladimir Stefanovic
Pozarevac

SuperModerator
Član broj: 15100
Poruke: 4890
89.216.235.*

Jabber: xfiles@elitesecurity.org


+634 Profil

icon Re: DirectX i Borland C++Builder 601.10.2006. u 16:03 - pre 190 meseci
Pogledaj na primer ovde:
http://www.geocities.com/foetsch/
http://www.programmersheaven.com/zone3/cat1280/index.htm
http://bcbdirectx.sourceforge.net/
 
Odgovor na temu

Jane Smith

Član broj: 96758
Poruke: 32
*.adsl.net.t-com.hr.



Profil

icon Re: DirectX i Borland C++Builder 601.10.2006. u 16:24 - pre 190 meseci
Imam lib-ove i podesila include i library path u borlandu i ne znam sto dalje...
 
Odgovor na temu

X Files
Vladimir Stefanovic
Pozarevac

SuperModerator
Član broj: 15100
Poruke: 4890
89.216.235.*

Jabber: xfiles@elitesecurity.org


+634 Profil

icon Re: DirectX i Borland C++Builder 602.10.2006. u 18:46 - pre 190 meseci
Da li si LIB-ove dodala u projekat?
 
Odgovor na temu

[es] :: C/C++ programiranje :: DirectX i Borland C++Builder 6

[ Pregleda: 2316 | Odgovora: 3 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.