Srodne teme
14.03.2002. Problem sa dll-ovima
18.04.2002. dll
01.08.2002. DLL
24.06.2003. dll missing
19.02.2011. pisanje .dll u VB-u?
12.07.2004. DLL-ovi u Delphiju?
18.07.2004. fale bridge.dll i resource.dll
20.03.2005. Ucitavanje DLL-a
06.04.2006. Nedostaje mi dll?
09.05.2005. Jedno objasnjenje vezano za DLL
Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

C# InterOP sa vc++ dll-om

[es] :: .NET :: C# InterOP sa vc++ dll-om

[ Pregleda: 1632 | Odgovora: 2 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

kova1
Dragan Kovacevic
Nakovo

Član broj: 86118
Poruke: 33
*.dynamic.sbb.rs.

Sajt: zaradi-na-internetu-ptc.b..


Profil

icon C# InterOP sa vc++ dll-om08.02.2009. u 18:46 - pre 187 meseci
Kako mogu da dobijem artibute funkcija iz dll-a pisanog u VC++ i da ih pozovem iz C# 2008?Nasao sam nazive funkcija,ali nemogu da dobijem atribute(parametre i povvratnu vrednost)?

Unapred Hvala



 
Odgovor na temu

dusty
Predrag Glumac
Zemun, Srbija

Član broj: 15383
Poruke: 549
219.138.61.*

Sajt: www.mika.rs


+6 Profil

icon Re: C# InterOP sa vc++ dll-om08.02.2009. u 21:47 - pre 187 meseci
Ne moze nikako 'automatski', jer dll nigde ne drzi takav opis. Moraces da koristis disasembler i da gledas sta se desava na steku.
America national sport is called baseballs. It very similar to our sport, shurik, where we take dogs, shoot them in a field and then have a party.
 
Odgovor na temu

Igor Gajic

Član broj: 93194
Poruke: 747
*.ADSL.neobee.net.



+987 Profil

icon Re: C# InterOP sa vc++ dll-om09.02.2009. u 06:23 - pre 187 meseci
Imas zanimljiv program za analizu .DLL fajlova na

http://www.heaventools.com/overview.htm

Zove se PE Explorer omogucava ti da dobijes listu exportovanih f-ja
plus ima i dissasembler. Ali nije besplatan.
 
Odgovor na temu

[es] :: .NET :: C# InterOP sa vc++ dll-om

[ Pregleda: 1632 | Odgovora: 2 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.