Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Dugme & slika u bcb6

[es] :: C/C++ programiranje :: Dugme & slika u bcb6

[ Pregleda: 1899 | Odgovora: 2 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

Sima_Strahota89
Nisam zaposlen
Bačka Palanka

Član broj: 180588
Poruke: 27
*.dialup.neobee.net.



Profil

icon Dugme & slika u bcb624.05.2008. u 15:23 - pre 144 meseci
Kako da u bcb-u6 napravim dugme koje ce izgledati ako ovo na slici, tj kako da dodam slicicu na dugme? Da li postoji neki nacin?
Prikačeni fajlovi
 
Odgovor na temu

X Files
Vladimir Stefanovic
Pozarevac

SuperModerator
Član broj: 15100
Poruke: 4867
*.dynamic.sbb.rs.

Jabber: xfiles@elitesecurity.org


+622 Profil

icon Re: Dugme & slika u bcb624.05.2008. u 18:18 - pre 144 meseci
To što si pokazao je TBitBtn dugme, koje već imaš u BCb6 na paleti sa kontrolama (tab Additional).

Slika može biti:
1. generička (osobina Kind)
2. po želji korisnika (osobina Glyph)

Layout ti govori gde će biti slika u odnosu na tekst.

Ovde je bitno da primetiš i osobinu ModalResult, koji može da vraća neku predefinisanu vrednost. Ako ne znaš čemu služi taj ModalResult, bolje ga postavi na mrNone jer možeš imati neželjene efekte.
 
Odgovor na temu

Sima_Strahota89
Nisam zaposlen
Bačka Palanka

Član broj: 180588
Poruke: 27
*.dialup.neobee.net.



Profil

icon Re: Dugme & slika u bcb625.05.2008. u 09:09 - pre 144 meseci
Nemam pojma cemu sluzi ModalResult....

Hvala ti za pomoc!
 
Odgovor na temu

[es] :: C/C++ programiranje :: Dugme & slika u bcb6

[ Pregleda: 1899 | Odgovora: 2 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.