isabeau917:
Ajme koje klanje, eto i mene, što se tiče muzike , u potpunosti se slažem s bacalao,
što se tiče homoseksualaca ; i pederi su ljudi :D , al nitko me ne može uvjeriti da je ono što je više manje uobičajeno istovremeno prirodno i normalno, koliko znam homoseksualnost još uvijek spada u parafilije iliti nastranosti, a koliko se sijećam nekih znanstvenih članaka nastanak se pripisuje dosta stresu u trudnoći , a obdukcijom mozga homoseksualaca ( muških ) nađene se sličnosti sa građom mozga u žena, mislim da se konkretno radilo o produženoj moždini ali više se ne sijećam točno.
Prema tome, držim to vrstom poremećaja ili bolesti, ali kako se ne rugam ni shizofrenicaru ni dijabetičaru, sigurno se neću čuditi ni dvojici kak se žvale jelte, al garantiram da nitko to ne želi svome djetetu iako ga naravno ništa manje neće voljeti radi toga.
Što se tiče zasjedanja po birtijama, kafićima, klubovima, etc, nisam nikad prakticirala, uvijek sam imala nešto pametnije za raditi, to smatram totalnim gubitkom vremena i jednim od pokazatelja totalne neinventivnosti i nezanimljivog karaktera.
Što se tiče nostalgije, čitajući postove unazad, ne mogu se oteti dojmu da je količina nostalgije upravo proporcionalna količini domoljublja, žala za cajkama, birtijama, čevapima, bijelim kruhom, svašta nečim, pa mi se nameće pretpostavka da Vama koje puca nostalgija uopće dolje ni nije bilo tako loše, sad Vam je istinabog bolje, al ne dovoljno jel ipak malo fali mama da gaće pegla i kojoj se ide na ručak :D
Jedina stvar za kojom ja možda malčice žalim je ova država kakva je bila prije 25-30 god dok ju nismo razjebali.
I jedan od rijetkih pjesmuljaka iz ex vremena koji mi se dopadao..
http://www.youtube.com/watch?v=8gaonTa20L0