objasnili nam petra09 jedno 30 strana unazad da je ipak bolje traziti posao na jugu (mislim da je bila to prva dama foruma draga nam mira, 240-neka strana) prevoz ovo ono tako da cemo za pocetak sever preskociti ipak deda mraz zivi u finskoj
inace krenuo sam da citam forum unazad (sada sam negde oko 230 strane, te ako cujete jedno za godinu dana od sada, neka platforma u izgradnji otplutala za topa mora nisam joj ni prisao majke mi)
i bio bi jako zahvalan nekome ako bi mi poslao na mail bilo koji ispravam link za Stein på stein, a moze i ta knjiga da mi se posalje, ne bi se ljutio, ili neka za pocetnika u ucenju runa i oficijalnog jezika Gospodara prstenova.
poz and tnx
upravo sam iscitao i da se rade neki testovi na tuberkulozu i neko mars oboljenje (koje se leci beta bakterijama

ili antibioticima a u prici je bio i penicilin) te molim nekog ovde (koliko ovde ima doktora i medicinskih sestra mogli bi otvoriti polikliniku u bgu) da mi objasni da li su ti testovi obavezni za svakog ili samo za neke odredjene profesije (nije da se bojim, za koji dan i ovde ''levo od japana'' radim nesto slicno za produzenje radne dozvole)
p.s. objasnjenje pozeljno da i mi obicni smrtnici bez doktorata iz medicine mozemo da razumemo tnx unapred
[Ovu poruku je menjao zokiruma dana 09.10.2012. u 15:34 GMT+1]
[Ovu poruku je menjao zokiruma dana 09.10.2012. u 15:34 GMT+1]
Verdens Ende vil komme som en lettelse for oss