Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

prosledjivanje variable?drugom php fajlu

[es] :: PHP :: prosledjivanje variable?drugom php fajlu
(Zaključana tema (lock), by Nemanja Avramović)

[ Pregleda: 2063 | Odgovora: 1 ] > FB > Twit

Postavi temu

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

damso
Novi Sad

Član broj: 78853
Poruke: 158
*.teol.net.



+9 Profil

icon prosledjivanje variable?drugom php fajlu01.03.2007. u 16:11 - pre 175 meseci
Kako da napravim link ../nesto.php?parametar=neki
direktno kao
<a href="../nesto.php?parametar=neki"> ?

Mislim da mora da postoji neki formular za subbmision,ali mogu li ja samo da prosledim varijablu i kako?

Hocu da napravim navigaciju da prikazuje po 10 komentara odjednom,ono kao Goooooo...oooogle )
Ali da svaka koristi isti php fajl za citanje iz baze,samo da promjenim parametar $start.

Mozda <?php echo'<form ... action="../nesto.php?$parametar='.$param.'>' ?>
jeli?
www.eden.rs
Izdavač duhovne i filozofske literature
 
0

Nemanja Avramović
Software architect
Tap medical
Beograd, Srbija

Moderator
Član broj: 32202
Poruke: 4383
212.200.145.*

Sajt: https://avramovic.info


+45 Profil

icon Re: prosledjivanje variable?drugom php fajlu01.03.2007. u 16:30 - pre 175 meseci
To što tebi treba je "paginacija", milion puta je već pričano o tome i uopšte nije teško da se napravi.
Pretraži Google i ovaj forum.
Laravel Srbija.

[NE PRUŽAM PODRŠKU ZA PHP PREKO PRIVATNIH PORUKA!]
 
0

[es] :: PHP :: prosledjivanje variable?drugom php fajlu
(Zaključana tema (lock), by Nemanja Avramović)

[ Pregleda: 2063 | Odgovora: 1 ] > FB > Twit

Postavi temu

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.