Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

prosledjivanje cirilicnog stringa

[es] :: PHP :: prosledjivanje cirilicnog stringa

[ Pregleda: 2528 | Odgovora: 2 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

kovacm
Milan Kovac
STara Pazova

Član broj: 5087
Poruke: 9
*.metrohive.net

ICQ: 123860513
Sajt: kovachm.on.neobee.net


Profil

icon prosledjivanje cirilicnog stringa25.04.2004. u 15:39 - pre 202 meseci
Hello,
kako mogu da prosledim cirilicni string drugom scriptu u PHP-u? Ako pokusam putem URL-a dobijam poruku o gresci: "Internal Server Error". Imam instaliran Apache/2.0.40 (Win32) i PHP Version 4.3.6.

primer: fototemplate.sr.php?pic=manastir0002.jpg&text=crkva

napominjem da ovaj primer radi na Verat.net serveru dok na mojoj "lokalnoj" masini ne radi sto, najverovatnije, znaci da je problem u mojoj konfiguraciji Apache/PHP-a.

atari 4 ever!
 
Odgovor na temu

_owl_

Član broj: 318
Poruke: 1042
*.vdial.verat.net



+3 Profil

icon Re: prosledjivanje cirilicnog stringa26.04.2004. u 00:01 - pre 202 meseci
Jel "crkva" bilo napisano cirilicom?? Probaj da prethodno uradis urlencode(),
pogledaj http://mirrors.inway.cz/manual/en/faq.html.php

Owl
 
Odgovor na temu

kovacm
Milan Kovac
STara Pazova

Član broj: 5087
Poruke: 9
*.metrohive.net

ICQ: 123860513
Sajt: kovachm.on.neobee.net


Profil

icon Re: prosledjivanje cirilicnog stringa28.04.2004. u 09:53 - pre 201 meseci
Thanks, URLENCODE() je odradio posao korektno :)
btw "crkva" je bilo napisano cirilicom ali ga je ES forum konvertovao u latinicu...
atari 4 ever!
 
Odgovor na temu

[es] :: PHP :: prosledjivanje cirilicnog stringa

[ Pregleda: 2528 | Odgovora: 2 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.