Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Povezivanje na Access BP sa sifrom?

[es] :: Pascal / Delphi / Kylix :: Povezivanje na Access BP sa sifrom?

[ Pregleda: 2951 | Odgovora: 2 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

inherited
Novi Sad

Član broj: 95516
Poruke: 219
*.neobee.net.



Profil

icon Povezivanje na Access BP sa sifrom?19.06.2006. u 15:50 - pre 189 meseci
U Access - u sam postavio sifru na db. Kako odraditi u delphi -ju da radi normalno
sa Access db ( data set otvoren ), a da sifra vazi samo ako se direktno otvara db
iz Access-a?

Koristim ADO.
 
Odgovor na temu

Whois

Član broj: 92214
Poruke: 37
*.panet.co.yu.



Profil

icon Re: Povezivanje na Access BP sa sifrom?19.06.2006. u 16:50 - pre 189 meseci
Code:
  
 dbkonekcija.ConnectionString :=  'Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source='+mojaDB+';Persist Security Info=False;Jet OLEDB:Database Password='+mojPass;
 dbkonekcija.Open;
 
Odgovor na temu

inherited
Novi Sad

Član broj: 95516
Poruke: 219
*.neobee.net.



Profil

icon Re: Povezivanje na Access BP sa sifrom?19.06.2006. u 18:24 - pre 189 meseci
Da, to je to.. Puno hvala...
 
Odgovor na temu

[es] :: Pascal / Delphi / Kylix :: Povezivanje na Access BP sa sifrom?

[ Pregleda: 2951 | Odgovora: 2 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.