Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

isset() funkcija sa image dugmetom?

[es] :: PHP :: isset() funkcija sa image dugmetom?

[ Pregleda: 2178 | Odgovora: 1 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

01011011
Avanade
CHICAGO, USA

Član broj: 561
Poruke: 2341
12.159.232.*

ICQ: 45747235
Sajt: www.snailtrail.net


+2 Profil

icon isset() funkcija sa image dugmetom?14.06.2005. u 17:25 - pre 194 meseci
Kad koristim Submit button, onda imam za to dugme value="Submit" pa onda provjeravam da li je pritisnuto:

Code:

?php

        if(isset($Submit)) 
        {

        include "db_connect.php";

        $result = mysql_query("select * from images, categories where images.cat_id = categories.cat_id and images.image_id = {$_POST['image_id']}") or 
                            die (mysql_e.....

...




ali imam problem jer zelim da koristim image (sliku) kao dugme i onda ako uradim sledece

Code:

<input type="image" src="nekaslika.jpg" name="Submit">


ne mogu da stavim value jer value daje neke koordinate... e sada kako ovo odraditi sa image dugmetom a da poslije mogu provjeriti da li je stisnuto?

Hvala
 
Odgovor na temu

01011011
Avanade
CHICAGO, USA

Član broj: 561
Poruke: 2341
12.159.232.*

ICQ: 45747235
Sajt: www.snailtrail.net


+2 Profil

icon Re: isset() funkcija sa image dugmetom?14.06.2005. u 17:35 - pre 194 meseci
Skontao sam, evo ako nekom treba :)

Code:


if ((isset ($_POST['submit'])) || (isset($_POST['submit_x'])))
        {


Pozdrav
 
Odgovor na temu

[es] :: PHP :: isset() funkcija sa image dugmetom?

[ Pregleda: 2178 | Odgovora: 1 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.