Bl.Car.Bl,
stvarno nisam uvredjen, samo pokusavam da postavim sto preciznija pitanja u nadi da cu dobiti precizne odgovore od ljudi koji imaju iskustva sa problematikom.
Bicu iskren sa tobom - tvoji postovi su dosta obimni i cesto "preliju" preko teme. Razumem da je to sve iz tvoje namere da pomognes, ali tema na forumu se rasiri na gomilu strana.
Ovaj forum mi dosta pomaze, a verujem i mnogima drugima takodje, stoga pokusavam da dobijem sto vise preciznih i konkretnih odgovora na precizna i konkretna pitanja. Koliko naravno moze jer nije sve prosto.
Moja verenica je trudna i moram da budem maximalno efikasan i polozim ispit sto pre. Zbog toga se trudim da sto manje sirim temu na forumu subjektivnim ili objektivnim ocenama o momentima koji se ne odnose direktno na polaganje A1.
Jer kako god da je, rusili ili pustali - ja ucim za ispit i idem da polozim isti. Jer to je stvar na koju ne mogu da uticem.
Zbog toga moji postovi, jer ne zelim da ulazim u sirenje price oko ispita, zvuce tako da neko moze pomisliti da sam uvredjen ili iziritiran.
Nemoj mi uzeti za zlo, ali nemam puno vremena i zato pokusavam samo da dobijem odgovor na pitanja koja su mi jako vazna. Smatram da imas apsolutno pravo da iznosis sve utiske koji se ticu dobijanja vize, dokle god je to u interesu tvom i korisnika foruma. Ali tako i ja uzimam za pravo da eskiviram svako sirenje teme koje, po meni, zagusuje razmenu informacija, dokle god to nikome ne nanosi stetu.
Nadam se da se ne ljutis sto sam direktan, stvarno postujem svakog i zahvalan sam svakom ko je izdvojio vreme i pisao na ovoj temi, jer puno mi znaci jer nemam nikog "uzivo" da pricam o ovome. Tvoji postovi su mi interesantni i dosta korisni, ali zbog moje zurbe jednostavno ne mogu da ispratim to i pokusavam da se teme koje me muce "odrze na povrsini", ne bi li ipak dobio odgovor.
Oprosti ako sam te uvredio bilo cime, stvarno mi to nije bila namera!
Svako dobro,
Isak

Re: Dobijanje nemacke boravisne vize