onetouch stvarno mi je zao. znam da ti nije lako jer sam vec jednom prosla isto kao ti sa odbijenicom. i naravno da si besna, ko to nije proso ne zna kako ti je. nema tu reci utehe jer je to stvarno nepravedno sta nam oni sve rade, majke mi. no, proci ce i to, nemoj da se sekiras, uzmite advokata to je ipak najbolje resenje i verujem ubrzace se mnogo i zavrsice vam to. gledaj na to ako mozes kao na nesto sto ne mozes da promenis. tako je, jbg!
m.m. je nasao neku advokaticu koja se samo time bavi u frankfurtu, posto tamo zivi i kaze da ona samo to radi i da do sada ima najbolji skor u resavanju slucajeva.mozda da ti dam na pp broj pa da je tvoj muz pozove dok je u frankfurtu, ako hocete? on je slao 10-ine mejlova raznim advokatima ali ova zena mu je najvise poverenja ulila svojim odgovorima i slozili smo se da bi nju trebalo uzeti. prvi razgovor kosta 100e a za posle ne znam videcemo.... ja ne zalim para, samo da se to sto pre zavrsi. a najveca fora ce biti sto cemo uci na taj beli sengen kad sve zavrsimo i prodjemo sve ove muke.da ti se smuci zivot!
sve mi se cini da oni sad namerno odbijaju veliki broj ljudi da bi sto vise zaradili na tome.nemam pojma, mozda haluciniram.....
danijela i ja cu tako sa starim pasosem nadam se da dobijem vizu.kad budemo morale da menjamo pasos,a moracemo do kraja 2010 (produzili su rok) to cemo moci u nasem KPD -u u Nemackoj.Jeste da deru ovi iz naseg konzulata, moja svekrva je menjala pasos sad i uzeli su joj skoro 200e ali koliko ja znam, a mozda i gresim, sa novim pasosem odmah u ured za strance i da udare vizu u novi pasos.
loriloreta moj muz je dobio odmah ugovor na neodredjeno vreme i neto plata mu je 1900e, s tim sto je prijavljen na jos jedan posao gde je zarada ja mislim oko 300-400e.moja svekrva prima penziju 900e, pa me zanima da li to moze biti dovoljno ili mora i svekrva da garantuje za mene dodatno ili da ja prilozim papire od mojih nekretnina ovde, para u banci, ne znam?!
ne znam ni sta cu sa ovim formularom, jel ko to popunjavao? treba mi pomoc? da ne bude posle neka notorna glupost razlog za odbijanje?!
Vielen dank im Voraus
zrtva neodgovorne politike.moje drugo ime.