|
Zoldi Beograd
Član broj: 175490 Poruke: 36 *.cpe.vektor.net.
|
Ja sam poceo pre jedno 4 meseca da se bavim Forexom...Otvorio sam Virtual Account u TeleTrade-u, radi se sofverskoj kompaniji, jednoj od najvecih u svetu u toj oblasti....Oni se iskljucivo bave kreiranjem i razvojem programa za trgovinu akcijama i valutama(sadrzi grafikone, razne parametre, trendove, indikatore, oscilatore itd.)...jednostavno je odlicna za ucenje i vezbanje trgovine valutama...
Znaci 4 meseca pokusavam da provalim u cemu je fora, da li je to jednostavno igra, manipulacija i spekulacija najvecih svetkih banaka, investicionih fondova, i bogatih pojedinaca....koji jednostavno na svoj racun upravljaju ovim trzistima...ipak su astronomske sume u trgovini ili da li i sam mozes zaraditi veliki novac pracenjem grafikona, parametara i ekonomskih situacija itd...vremenom(npr. 2-3 godine)...jednostavno vecina ljudi misli da je ovo cisto kockanje...
Znam da sve utice na ova kretanja: politicke situacije zemalja, zatim razni ekonomski parametri, uvozi i izvozi medju zemaljama, trgovina, kupovna moc, inflacija, deflacija, cene nafte...itd
Inace pratim berzu i svetska ekonomska zbivanja, a elektronsko poslovanje studiram...
Setite se Georgea Sorosa, investitora koji je 1992. zaradio 1,1 milijardu dolara na forex trzistu i to za manje od mesec dana...poznat je kao jedan od najvecih spekulant ove vrste....
Zadnjih 10-ak godina trziste valuta se znatno promenilo i vrtoglavo napredovalo pojavom i trgovanjem preko Interneta...
Dnevni obrt u svetu na trzistu valuta je 3 triliona dolara, sto ga cini najvecom finansijskom berzom na svetu...
Ima hiljade reklama na netu za Forex, kao postanite milioner za 3 godine, zaradjujte od $500-1000$ dolara dnevno itd.
Ja verujem da je to moguce, samo je potrebno dosta iskustva, truda, posvecenosti i ekonomskog interesovanja....i to se sve moze verujem postici za oko 3 godine, ali uz angazovanost svakog dana....i ono sto je vazno za Forex...
Istorija dogadjaja se ponavlja, tako da se uvek moze zaraditi...
Samo ako moze, neko sa radnim iskustvom na Forexu, da da neki savet, o tome koliko zaradjuje ili ne zaradjuje, koje najvise parametre prati i sta uopsteno misli o tome?????
|