Ne znam odakle da pocnem, nov sam u forexu tek nekih 3 meseca kako sam poceo da slusam razna predavanja i citao neke knjige o tome, pre 3 meseca sam poceo trgovanje na forexu na demo racunu i dopalo mi se jako i brzo sam imao jako dobre rezultate.
Danas mi je 10 dan od kako trgujem na live sa pravim parama i dosta lepo mi je krenulo upaltio sam samo 100$ iz straha kod mog brokera i sad vec imam 200$ znaci za deset dana 100$ zarade za totalnog pocetnika sjajno barem ja mislim.
Naravno strategija je ta koja uzima pipove a ja radim sa malim size-om 0,30$ pip.
Ono sto mene ovde nervira su razne osobe koje smatraju sebe da su neki guru-i kao ne mozes poceti bez 5.000$ ili tipa komentari ne mozes uplatit u inostranstvo na to bi dodao svasta visa karticom i upalcujem i isplacujem bez ikakvih problema a sto se tice poreza, po zakonu ove drzave sve sto zaradis van srbije ne naplacuje se porez, niti mi pada napamet da ovim lesinarima bilo sta placam.
Moje iskustvo sa forexom je sjano dinamican posao koji zahteva disciplinu i strpljenje, naravno morate imati malo i petlje.
Zato ako nekoga zanima da pocne da se bavi forex-om sa malo ulaganja moze mi se javiti na pm.