@ becheery
Primi moje iskreno izvinjenje, nisam imao nameru da te uvredim.
Srecom, nisam se opekao ni o dotichnog Jezdu i dotichnu Dafinu, tako da ne bih znao reci nishta o frustracijama i averzijama prema piramidalnom nachinu zaradjivanja para... Znam samo iz teorije (ono shto nas uche na fakultetu), a to je - MLM != good!
@ tdjokic
Sve je to
fine and dandy, moj komentar da je to
po meni spam, da je
po meni prevara, itd. ne treba nikoga da pogadja, izneo sam svoje mishljenje, koje neko mozhe da uvazhi, a neko ne. Ono shto bi trebao svako da uvazhi je:
1. Nachin na koji su doshli do podataka - poslato SAMO meni i mom ocu. Inache smo u doba uvodjenja u birachki spisak zhiveli zajedno, i zajedno otishli da se uvedemo (on je inache dokumentima iz Crne Gore, a ja iz Srbije). U birachkom spisku mu pishe Todic, a meni pishe Tadic - i tako je isto pisalo na kovertama. Ja sad zhivim u drugom kraju grada, i nisam ishao da promenim adresu u birachkom spisku, a koverta je stigla na staru adresu na kojoj su podstanari - tako sam i dobio svoj primerak od dotichne Mladinske Knjige.
2. Videh da je neko spomenuo pokojnu babu ili dedu... Birachki spiskovi se ne azhuriraju u Srbiji tako chesto...
3. Iz razgovora sa jednim radnikom opshtine sam zakljuchio da do birachkih spiskova uopshte nije teshko doci, uz 100 gr. kafe i 300 gr. Milke - ama bash sve se mozhe... Pa puta 50 gradova po Srbiji...
Da zakljuchim:
Koliko sam ja upoznat, reklamni i propagandni materijal NIJE NELEGALAN, ali je dostavljen na NELEGALAN nachin - zakonom je zabranjeno odavanje podataka iz birachkog spiska neautorizovanim osobama. Ukoliko greshim, molio bih vas da me ispravite, u protivnom - mislim da povodom ovoga nema shta da se diskutuje... Ako se vi slazhete da vashe ime, prezime, JMBG i ostali podaci budu javni - go for it. Ja ne zhelim da mi se podaci vuku kao masna kesa iz mesare...
[Ovu poruku je menjao mkdsl dana 24.09.2005. u 07:11 GMT+1]
If it weren't for the users, sysadminning would be easy.