Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Epidemic GNU/Linux 4.0

[es] :: Linux :: Epidemic GNU/Linux 4.0

[ Pregleda: 1455 | Odgovora: 2 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

pribon
penzioner

Član broj: 263921
Poruke: 136
*.dynamic.isp.telekom.rs.



+5 Profil

icon Epidemic GNU/Linux 4.011.09.2012. u 19:20 - pre 141 meseci

Version 4.0 of Epidemic GNU/Linux has been released. Epidemic is a Debian-based Brazilian desktop Linux distribution featuring the KDE desktop and a number of user-friendly enhancements. Some of the custom applications in this 64-bit only release include: eMod - a graphical utility for creating a custom build of Epidemic; eUpgrade - a graphical tool designed to perform a full system upgrade; eKwin - an application which allows single-click enabling or disabling of KWin effects; Einstaller - the distribution's intuitive system installer. The release also comes with newly added support for German (besides Portuguese, English and Spanish); new user manual; an integrated theme for GRUB, Plymouth, KDM and KSplash; Linux kernel 3.2.23. Read the full release announcement (in Portuguese) for more details and screenshots.
Download the live DVD image from here: epidemic-4.0-2-amd64.iso (1,479MB, MD5).
Code:
http://www.epidemiclinux.org/
 
Odgovor na temu

BBS
Be Back Soon
ŠUMADIJA DO TOKIJA

Član broj: 40443
Poruke: 1720
*.dynamic.sbb.rs.

ICQ: 250629747


+75 Profil

icon Re: Epidemic GNU/Linux 4.013.09.2012. u 08:15 - pre 141 meseci
JOš jedna u nizu za kojui je malo verovatno da će imati perspektivu pre svega zbog malog broja ljudi koji će raditi na njoj
 
Odgovor na temu

pribon
penzioner

Član broj: 263921
Poruke: 136
*.dynamic.isp.telekom.rs.



+5 Profil

icon Re: Epidemic GNU/Linux 4.013.09.2012. u 20:22 - pre 141 meseci
Prevod sa portugalskog pomoću Gugl prevodioca.

Posebna aplikacija Installer

Epidemija je ekskluzivni instalater za posebne namjene, jednostavno kanal. Uz njega instalirate programe kao što su Google Earth, Opera Browser, Alien Arena, Picasa, Skype, VirtualBox, Wine Doors itd, može biti učinjeno sa samo nekoliko klikova mišem.


Moderan i ugodan

Epidemija koristi najnovije desktop okruženja, KDE 4 i Compiz Fusion trčanje ravno iz DVD-a, pruža jednostavan i zabavan način komunicirati sa Windows sustava, a još uvijek pruža brzinu i korisnost, a neki učinci da će napustiti vi i vaši prijatelji impresioniran.


Installer brz i jednostavan za korištenje

Epidemija također može biti instaliran na računalu, kao i bilo koji drugi operativni sustav, koji je, osim što je sustav mnogo brže, omogućuje prilagodbu svoj ​​s instalacijom ili uklanjanje programa, mijenjanje teme itd..Einstaller instalater je iznimno brz i jednostavan za korištenje razvijen od strane tima epidemije za maksimalnu jednostavnost instalacije. Uz to svatko može instalirati na vaše računalo epidemije ili stvoriti LivePendrive epidemija u samo nekoliko minuta.
Open Source

Epidemija je slobodni softver, izravno temelji na Debian Projekta. To se distribuira pod uvjetima GPL licencom i može se slobodno koristiti, redistribuirati, ili čak mijenjati, cijenjeni zbog kredit.


8 - KDE 4.4 i Compiz Fusion (Trčanje ravno iz LiveDVD)

Epidemija dolazi s vrlo najnovije u desktop okruženja, KDE 4.4 i Compiz Fusion trčanje ravno iz LiveDVD, pruža jednostavan i zabavan način komunicirati sa Windows sustava, a još uvijek pruža brzinu i korisnost, i fantastične učinke .


9 - Novi integrirani tema za GRUB, Plymouth, KDM i KSplash

Razvili smo novi integrirani temu za GRUB, Plymouth, KDM i KSplash epidemije, temeljen wallpaper Moj Cool Desktop i Error.


Tim Epidemija razvoj sa zadovoljstvom najavljuje izdanje epidemije GNU / Linux 4,0 Final (Codename Nova generacija).
 
Odgovor na temu

[es] :: Linux :: Epidemic GNU/Linux 4.0

[ Pregleda: 1455 | Odgovora: 2 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.