Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Css u php?kako to da uradim

[es] :: PHP :: PHP za početnike :: Css u php?kako to da uradim

[ Pregleda: 4389 | Odgovora: 6 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

_Punisher_

Član broj: 43956
Poruke: 95
194.106.174.*

Sajt: www.raznocafe.com


Profil

icon Css u php?kako to da uradim15.01.2005. u 13:25 - pre 191 meseci
Kako da ukljuim neki css fajl u php skriptu.Probao sam include("style.css") i require()ali to samo ispese sadrzaj css fajl.Ima li neko ideju kako ovo da resim?

Unapred havala
:: Vas online cafe:: http://www.raznocafe.com
 
Odgovor na temu

afwt
AF Web Team
Novi Sad/Chicago

Član broj: 8220
Poruke: 337
*.ftn.ns.ac.yu.

Sajt: milos.srdjevic.net/blog


+1 Profil

icon Re: Css u php?kako to da uradim15.01.2005. u 13:37 - pre 191 meseci
CSS nema veze sa PHPom, nego sa HTML-om.
Nadam se da sam ti pomogao...
ZelenaLutrija.com - Saznajte sve o lutriji za zelenu kartu (doživotni boravak u Sjedinjenim Američkim Državama)
 
Odgovor na temu

_Punisher_

Član broj: 43956
Poruke: 95
194.106.174.*

Sajt: www.raznocafe.com


Profil

icon Re: Css u php?kako to da uradim15.01.2005. u 14:16 - pre 191 meseci
Pa skripta koju pisem treba da ispise tablu a tabla uzima vrednosti css fajl.Problem je to sto treba i taj fajl da bude u skripti kako bi tabla mogla da se ispise kao sto je napisano css fajlu.
:: Vas online cafe:: http://www.raznocafe.com
 
Odgovor na temu

del-boy
Bojan Delić
Beograd

Član broj: 9330
Poruke: 1089

Sajt: www.delic.in.rs


+21 Profil

icon Re: Css u php?kako to da uradim15.01.2005. u 14:19 - pre 191 meseci
A kako uključuješ CSS fajl u čist HTML. E kada šalješ iz PHPa HTML kod pošalji i zahtev za CSS fajlom. Znaš ono:
Code:
echo "<html>
                  <head>
                   <title>....

                   ";


E tu iymeđu <head> i </head> ubaci <link rel="stylesheet" href="tvoj_fajl.css" type="text/css">

poz
 
Odgovor na temu

Daffa
Podgorica

Član broj: 175202
Poruke: 97
77.222.16.*



+2 Profil

icon Re: Css u php?kako to da uradim01.05.2009. u 13:21 - pre 138 meseci
Izvinjavam se sto vadim temu "iz mrtvih", ali ovo je ono sto mi treba.

Da li se na ovaj nacin vrsi ukljucivanje CSS fajla u PHP stranicu:

Code:
echo "<html><head><link href="style.css" rel="stylesheet" type="text/css" /></head></html>";
?

Meni ovo ne radi, kaze da mi negdje hvali "," ili ";". Ja nemam pojma gdje bi to moglo da hvali, pa ako neko moze da mi pomogne, bio bih zahvalan.
 
Odgovor na temu

Tudfa
Jovicevic Vladimir

Član broj: 152699
Poruke: 384
*.dynamic.sbb.rs.



+3 Profil

icon Re: Css u php?kako to da uradim01.05.2009. u 13:50 - pre 138 meseci
Stavi to sto ispusujes izmedju jednostrukih navodnika:

Code:
<?php echo '<html><head><link href="style.css" rel="stylesheet" type="text/css" /></head></html>';?>


ili ako hoćes sa dvostrukim moras da eskejpujes sa \ ostale navodnike... Ovako:

Code:
<?php echo "<html><head><link href=\"style.css\" rel=\"stylesheet\" type=\"text/css\" /></head></html>";?>
 
Odgovor na temu

Daffa
Podgorica

Član broj: 175202
Poruke: 97
77.222.16.*



+2 Profil

icon Re: Css u php?kako to da uradim01.05.2009. u 13:57 - pre 138 meseci
Hvala Vlado. Odabrao sam ovaj prvi predlog, sada je u redu. Hvala, jos jednom.
 
Odgovor na temu

[es] :: PHP :: PHP za početnike :: Css u php?kako to da uradim

[ Pregleda: 4389 | Odgovora: 6 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.