Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

pocetnik u PHP pomoccc

[es] :: PHP :: pocetnik u PHP pomoccc

Strane: 1 2

[ Pregleda: 5844 | Odgovora: 22 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

AMD64
X-grad

Član broj: 39897
Poruke: 120
82.114.70.*

Jabber: amd64@elitesecurity.org
Sajt: www.slackware.org


Profil

icon pocetnik u PHP pomoccc29.01.2006. u 15:32 - pre 188 meseci
dali neko moze da mi objasni kako mogu da uradim web sa php ,uplatio sam web hosting pa zelim da uplodujem web ,gledao po sajtovima i sve ali mi bas nije jasno jer nikad nisam ni pomislio niti sam bio zainteresovan za php,kako bi mogo da uradim svoj web u php ,imam dreamweaver 8 ,dali moze tu ,kada uradim neku stranicu i snimim je ko index.php i druge koje se vezu kasnije kad odem na preview ne otara mi stranicu vec mi je da kao download da je ili otvorim ili snimim na komp

unapred hvala
auuu sta je ovo pun grad pingvina
powered by LINUX
 
Odgovor na temu

SmilieBG
Aleksandar Skodric
NL

Član broj: 13094
Poruke: 1821
*.speed.planet.nl.



+3 Profil

icon Re: pocetnik u PHP pomoccc29.01.2006. u 16:57 - pre 188 meseci
odlican pocetak bi bio: www.php.net :)
a odmah iza njega, u foto-finishu: www.google.com

Nedaleko iza njih, navire se: www.hotscripts.com

Poz,
Sale
=========
Uporedi cene i karakteristike za vise od 10.000 proizvoda, izmedju ostalog:
Digitalni foto-aparati
Mobilni telefoni
Skolski pribor
=========
 
Odgovor na temu

AMD64
X-grad

Član broj: 39897
Poruke: 120
82.114.70.*

Jabber: amd64@elitesecurity.org
Sajt: www.slackware.org


Profil

icon Re: pocetnik u PHP pomoccc29.01.2006. u 17:13 - pre 188 meseci
hvala!! pored ovih sajtova jos sam hteo da pitam ,dali je potrebno da se intalira PHP u racunaru c:\php i jos koje programe apache itd sve me navodi na te neke programe ,a dali ima neka gotova skripta tj gotov web koji je u php i samo da se edituje u dreamweaver 8 i snimi i tako uploduje na webhosting ,posto gde sam ja uplatio na contorl panenu ima web options i tako dje tamo podrazava svoje php-php3-php4 -mozes da pogledas imas demo verziju na www.ixwebhosting.com ja sam uzeo od linuxa
auuu sta je ovo pun grad pingvina
powered by LINUX
 
Odgovor na temu

dragancesu
subotica

Član broj: 38340
Poruke: 2153
*.95.EUnet.yu.



+73 Profil

icon Re: pocetnik u PHP pomoccc29.01.2006. u 17:42 - pre 188 meseci
Teoretski nije potrebno ali kako onda probati? Pogledaj

http://www.webmajstori.net/vodici/index.php?a=20

i naci ces uputstva za instaliranje apache, php i mysql-a.

Ako trazis nesto gotovo potrazi template


Pomozite Micro$oftu u borbi protiv piraterije, poklonite prijatelju Linux
 
Odgovor na temu

AMD64
X-grad

Član broj: 39897
Poruke: 120
82.114.70.*

Jabber: amd64@elitesecurity.org
Sajt: www.slackware.org


Profil

icon Re: pocetnik u PHP pomoccc29.01.2006. u 18:03 - pre 188 meseci
ako ne treba onda da ne diram
a ima znaci gotovi template ,imam ovaj dreamweaver znas li ti mozda kako preko nejga ide to cudo php ,jer ja uzmem php temlpate od njega blank starnica ,kasnije je radim u desing formatu i kad to snimim nece je**** ,ne otvara mi stranicu samo mi je da kao downlaoad ,a sto se tice gotovih templata znas li ti tacno gde da ih skinem jer stvarno nemam pojima s`ovim ,i kad ih skinem dali su to gotovi web sajt samo sto treba da se edituje kasnije menjanje imena navigatiora titla i sve ostalo ,e posle kad budem to zavsrsio sa editovanjem sta treba da mu uradim da bi mi i internet expoleru otvorio normalno stranicu kao u htlm ,jer ja sam napravio ceo moj web u html ,ali valjda nije to to ,jer svaku stranicu koju otvorim mi je u html,to zelim da mu bude u php ,ili dali moze ono sto sam radio sve u html convertiram u php i da uplodujem u moj ftp za otvaranje weba ???
auuu sta je ovo pun grad pingvina
powered by LINUX
 
Odgovor na temu

Nemanja Avramović
Software architect
Tap medical
Beograd, Srbija

Moderator
Član broj: 32202
Poruke: 4383
195.252.99.*

Sajt: https://avramovic.info


+45 Profil

icon Re: pocetnik u PHP pomoccc29.01.2006. u 18:37 - pre 188 meseci
Skini EasyPHP 1.8 sa www.easyphp.org
Tu imas Apache, php i MySQL i tako ces moci da testiras aplikacije koje napravis...
Laravel Srbija.

[NE PRUŽAM PODRŠKU ZA PHP PREKO PRIVATNIH PORUKA!]
 
Odgovor na temu

broker

Član broj: 2415
Poruke: 8514
212.62.59.*



+10 Profil

icon Re: pocetnik u PHP pomoccc29.01.2006. u 18:51 - pre 188 meseci
AMd, kakvi templejti, kakvi bakraci. Ako hoces da se bavis PHP-om to je programiranje. Editor u sake i vozis, nema tu slaganja kockica kako si navikao da radis u DreamWeaveru, ne ulazeci u sustinu.
 
Odgovor na temu

AMD64
X-grad

Član broj: 39897
Poruke: 120
82.114.70.*

Jabber: amd64@elitesecurity.org
Sajt: www.slackware.org


Profil

icon Re: pocetnik u PHP pomoccc29.01.2006. u 18:56 - pre 188 meseci
zar sve mora da se radi kucanjem a nema nista desing i click click??
hehe jebo ja php ,,nista ne moze malo kuckanjem malo click click
auuu sta je ovo pun grad pingvina
powered by LINUX
 
Odgovor na temu

broker

Član broj: 2415
Poruke: 8514
212.62.59.*



+10 Profil

icon Re: pocetnik u PHP pomoccc29.01.2006. u 22:01 - pre 188 meseci
Hvala bogu ne moze. Da nije tako, onda bi trziste preplavila gomila script kidija koja odlicno barata sa copy&paste opcijama u DreamWeaver-u. Ovako je posao jos uvek rezervisan za one koji imaju znanje.
 
Odgovor na temu

SmilieBG
Aleksandar Skodric
NL

Član broj: 13094
Poruke: 1821
*.speed.planet.nl.



+3 Profil

icon Re: pocetnik u PHP pomoccc29.01.2006. u 22:23 - pre 188 meseci
Citat:
AMD64: zar sve mora da se radi kucanjem a nema nista desing i click click??
hehe jebo ja php ,,nista ne moze malo kuckanjem malo click click


Moze, od-click-cesh do prvog webdesign biroa, iz-click-cesh par stotina evrica i eto ti click-click sajta :)

Ne, batali PHP, radi nesto korisno, moj iskren savet ;)

Poz,
Sale
=========
Uporedi cene i karakteristike za vise od 10.000 proizvoda, izmedju ostalog:
Digitalni foto-aparati
Mobilni telefoni
Skolski pribor
=========
 
Odgovor na temu

AMD64
X-grad

Član broj: 39897
Poruke: 120
82.114.70.*

Jabber: amd64@elitesecurity.org
Sajt: www.slackware.org


Profil

icon Re: pocetnik u PHP pomoccc31.01.2006. u 00:58 - pre 188 meseci
ok hvala to jedino uz pomoc tutorijala i dobre knjige ali nema veze ima vreme i zato ,a sta mislite u *.asp ,kako se tu radi dali ima kuckanja ili je na desing
auuu sta je ovo pun grad pingvina
powered by LINUX
 
Odgovor na temu

broker

Član broj: 2415
Poruke: 8514
212.62.59.*



+10 Profil

icon Re: pocetnik u PHP pomoccc31.01.2006. u 08:50 - pre 188 meseci
Mozemo da probamo ti sredimo za neki posao na bageru. Ovi novi svi imaju dzojstik...nema kuckanja.
 
Odgovor na temu

flylord
Ilić Aleksandar
Simplicity d.o.o.
Nis/Uzice

Član broj: 2954
Poruke: 3859
..nis1-nis.customer.sbb.co.yu.

ICQ: 4849714


+68 Profil

icon Re: pocetnik u PHP pomoccc31.01.2006. u 09:09 - pre 188 meseci
more ima i RAD alat za PHP koji je cak i dobar. Radi posao. http://www.yessoftware.com/pro...roduct_detail.php?product_id=1

 
Odgovor na temu

Nemanja Avramović
Software architect
Tap medical
Beograd, Srbija

Moderator
Član broj: 32202
Poruke: 4383
195.252.99.*

Sajt: https://avramovic.info


+45 Profil

icon Re: pocetnik u PHP pomoccc31.01.2006. u 15:09 - pre 188 meseci
o ne... :|
Laravel Srbija.

[NE PRUŽAM PODRŠKU ZA PHP PREKO PRIVATNIH PORUKA!]
 
Odgovor na temu

broker

Član broj: 2415
Poruke: 8514
212.62.59.*



+10 Profil

icon Re: pocetnik u PHP pomoccc31.01.2006. u 15:39 - pre 188 meseci
Sad ce da trazi crack :)
 
Odgovor na temu

freeghost
ser

Član broj: 10625
Poruke: 69
*.com
Via: [es] mailing liste



Profil

icon Re: pocetnik u PHP pomoccc31.01.2006. u 23:40 - pre 188 meseci
<br>
<br>
</blockquote>
<font size="-1">A da mu napiemo <span class="moz-smiley-s1"><span>
:-) </span></span></font><br>
</body>
</html>
Sex is like hacking: you get in,
you get out and you hope that
you've nothing left behind that
can be traced back to you.
 
Odgovor na temu

AMD64
X-grad

Član broj: 39897
Poruke: 120
82.114.70.*

Jabber: amd64@elitesecurity.org
Sajt: www.slackware.org


Profil

icon Re: pocetnik u PHP pomoccc02.02.2006. u 23:44 - pre 188 meseci
Broker !!!!!!!!

ti to znas iz iskustva kakvi dzojstici ima na novim bagerima ,znas sta lepo mmi ide za pocetak PHP
niko rodjen nije naucen pa nisi ni ti ,kako si ti naucio i ja cu sigurno makar to bilo za 2 godine eto ucimse polako polako ,inace zasto postoji forum i ti trazis nekad pomoc od druge i tebi nesto nije jasno kao i meni , ja sam reko na pocetku i TEMA GLASI "PPOCETNIK U PHP POMOC"
mislim da si to skontao sta znaci nije valjda DZOJTIK OD BAGERA ,ako znate neke tutorijale na srskom dajte linkove gde se moze skinuti

auuu sta je ovo pun grad pingvina
powered by LINUX
 
Odgovor na temu

AMD64
X-grad

Član broj: 39897
Poruke: 120
82.114.70.*

Jabber: amd64@elitesecurity.org
Sajt: www.slackware.org


Profil

icon Re: pocetnik u PHP pomoccc02.02.2006. u 23:45 - pre 188 meseci
Broker !!!!!!!!

ti to znas iz iskustva kakvi dzojstici ima na novim bagerima ,znas sta lepo mmi ide za pocetak PHP
niko rodjen nije naucen pa nisi ni ti ,kako si ti naucio i ja cu sigurno makar to bilo za 2 godine eto ucimse polako polako ,inace zasto postoji forum i ti trazis nekad pomoc od druge i tebi nesto nije jasno kao i meni , ja sam reko na pocetku i TEMA GLASI "PPOCETNIK U PHP POMOC"
mislim da si to skontao sta znaci nije valjda DZOJTIK OD BAGERA ,ako znate neke tutorijale na srskom dajte linkove gde se moze skinuti

auuu sta je ovo pun grad pingvina
powered by LINUX
 
Odgovor na temu

Jbyn4e

Član broj: 422
Poruke: 6049
*.dynamic.sbb.co.yu.



+256 Profil

icon Re: pocetnik u PHP pomoccc03.02.2006. u 10:48 - pre 188 meseci
Pocetnik, nemoj da flejmujemo ovde. Prvo - nisi se udostojio ni da procitas TOP teme php foruma, gde pise mnogo toga o php-i, i linkovi i saveti i td itd. Drugo, nisi se udostojio ni pravilnik da procitas - da potrazis da li je vec pisano o tome, da ne budes nestrpljiv itd... citaj sam. Shvatices PHP, nije on toliki problem :)

I naravno, ne odustaj... :)

Kad sve ostalo zakaže, pročitaj uputstvo...
 
Odgovor na temu

SmilieBGD
Aleksandar Skodric
NL

Član broj: 83338
Poruke: 17
*.wxs.nl.



Profil

icon Re: pocetnik u PHP pomoccc03.02.2006. u 14:02 - pre 188 meseci
AMD64 - to sto ti trazis, ima - ali iskreno bolje da nema, jer PHP nije to...

postoje drugi programi, za html koji to prave... Programiranje i jeste, da se bacis u hiljade redova cistog teksta, zapeta, otvorenih i zatvorenih zagrada... Pa je i PHP takav... Prema tome clickclick i PHP zaboravi :)

Poz,
Sale
volem i ja vas hackeri :)
 
Odgovor na temu

[es] :: PHP :: pocetnik u PHP pomoccc

Strane: 1 2

[ Pregleda: 5844 | Odgovora: 22 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.