Ja sam ovo radio na win2000 ali treba da je sve isto.
Prvo: neophodno ti je da imas studio 7. Ja sam ga imao na originalnom disku sa drajverima. Pokrenes instalaciju studija, on ovom prilikom ne instalira drajvere posto ih nema. Nakon instalacije studija pokrenes instalaciju DC10plusHardwareInstall_1028.exe koji mozes preuzeti sa pinnacle-ovog sajta. Nakon ovog trebalo bi da na izlazu dobijes test signal ( ja sam ga dobio). Ovim su instalirani drajveri ali studio jos uvek ne radi sa karticom iz razloga sto osnovna verzija ne radi pod win2000 i winXP vec moras da opet sa pinnacle-ovog sajta skines i update najmanje 7.13.6.
Nakon ovoga kod mene je sve proradilo kako treba. Treba da znas jos i da kodek koji koristi kartica pod win98 i pod win2000 ( winXP) nije isti tako da kartica nece hteti da video koji je ranije rendan sa starim kodekom pusti direktno na izlaz vec ces morati da ih prerendas.
p.s. Update koji sam skinuo sa njihovog sajta nije hteo da updejtuje trial verziju studija sedam koju su nudili na sajtu. Posto ja imam originalnu 7 preporucujem ti da probas sa skidanjem trial studija 8 posto on nadam se radi pod win2000 (XP) bez updejta.
Takodje pod win98 mi je uspelo da moju karticu instaliram sa drajverima od dc30+ (1.41a) ali nisam probao pod win2000 (XP).
bojke