Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

"Ubaciti" propmeljivu i u <iframe>?

[es] :: PHP :: "Ubaciti" propmeljivu i u <iframe>?

[ Pregleda: 2688 | Odgovora: 3 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

gzox
Novi Sad

Član broj: 20999
Poruke: 43
*.dialup.neobee.net.



Profil

icon "Ubaciti" propmeljivu i u <iframe>?11.10.2004. u 13:46 - pre 208 meseci
U php stranici imam <iframe>. Naravno taj Iframe ima ubacen u sebe drugi php dokument koji se prikazuje. Sve zajedno cini jednu formu za unos i pretrazivanje.

Kako da u Iframe php stranici koristim obicnu promenljivu (npr.$id) koja definisana u osnovnom dukumentu.

Nadam se da ste me razumeli.

Forma osnovnog dokumenta salje podatke putem post metoda na sebe samu, ako to nesto ima veze sa ovim.

hvala, Zoran.
 
Odgovor na temu

ddz
Dušan Dželebdžić
Pravni fakultet UUB
Beograd

Član broj: 3272
Poruke: 711
*.nat-pool.bgd.sbb.co.yu.



Profil

icon Re: "Ubaciti" propmeljivu i u <iframe>?11.10.2004. u 14:32 - pre 208 meseci
Možeš da probaš sa session promenljivama, ili da pozivaš iframe sa <iframe src="nesto.php?var=vrednost">
If you can't beat your computer at chess, try kickboxing.
 
Odgovor na temu

dr ZiDoo
Banja Luka

Član broj: 189
Poruke: 1728
*.teleklik.net.

Jabber: ZiDoo@elitesecurity.org
ICQ: 299539598
Sajt: zidoo.geek.rs.ba


Profil

icon Re: "Ubaciti" propmeljivu i u <iframe>?11.10.2004. u 19:17 - pre 208 meseci
POST, GET kako god želiš, samo u form tag staviš target="imefrejma"
tu nema kašike....
 
Odgovor na temu

NetworkAdmin

Član broj: 4445
Poruke: 609
80.252.134.*



Profil

icon Re: "Ubaciti" propmeljivu i u <iframe>?11.10.2004. u 23:01 - pre 208 meseci
<iframe src="skripta.php?id=$id"></iframe> i tako pomocu $_GET['id'] u skripta.php imas id
 
Odgovor na temu

[es] :: PHP :: "Ubaciti" propmeljivu i u <iframe>?

[ Pregleda: 2688 | Odgovora: 3 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.