Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

problemi sa sesijama

[es] :: PHP :: problemi sa sesijama

[ Pregleda: 2723 | Odgovora: 2 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

progr111

Član broj: 27162
Poruke: 18
*.verat.net



Profil

icon problemi sa sesijama13.06.2004. u 10:57 - pre 225 meseci

imam sledeci problem.

napisao sam skript logovanje.php
sa glavne strane se ide na njega kada korisnik hoce da se uloguje.
proverim unete podatke iz formulara i ako je ok otpocinjem sesiju.
e sada imam problem.
ako ga vracam na index.php preko header ("Location: index.php") onda mi ne pocinje sesija.
ako radim sa include "index.php" sesija pocinje ali sve ostaje na strani logovanje.php

kako da ispravim ovu gresku.

ako moze neko da napise parce koda za ovaj problem onda bi to bilo najbolje.

isto bi valjalo da neko napise neki nacin za pravljenje sesije posto mi se cini da se
ovi moji nacini mogu provaliti i da neko moze sa svoje masine poslati stranu, na server,
u kojoj ce simulirati napravljenu sesiju i server ce to progutati.
 
Odgovor na temu

fumaremigel
Miki Petkovski
BG

Član broj: 21501
Poruke: 154
*.mobtel.co.yu



+1 Profil

icon Re: problemi sa sesijama14.06.2004. u 00:10 - pre 225 meseci
Kradja sesije: iskljuci sid u php.ini, koristi kukije.

Nisam siguran na sta mislis da ti sesija "nestane", probaj da na pocetku svake strane uradis require 'konekcija.php'; u kome ces imati liniju session_start();
 
Odgovor na temu

bokac1984

Član broj: 109997
Poruke: 17
*.teol.net.



Profil

icon Re: problemi sa sesijama20.12.2007. u 15:59 - pre 182 meseci
Ja uradim to, require fajl konekcija na pocetku svakoga fajla ali je problem kad se ulogujem sto sam samo ulogovan na toj strani. I ako odem na neki link sa tog sajt automatski me izloguje.

Ako mozete da mi odgovorite sto hitnije.
 
Odgovor na temu

[es] :: PHP :: problemi sa sesijama

[ Pregleda: 2723 | Odgovora: 2 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.