Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Kako izvuci float iz stringa;

[es] :: C/C++ programiranje :: Kako izvuci float iz stringa;

[ Pregleda: 2310 | Odgovora: 3 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

Gruktar
Nemanja Jovanovic

Član broj: 7006
Poruke: 34
*.nsd.sezampro.yu



Profil

icon Kako izvuci float iz stringa;31.08.2003. u 14:51 - pre 230 meseci
Kako da izvucem brojeve iz string promenljive i ubacim ih u float promenljivu;
 
Odgovor na temu

filmil
Filip Miletić
Oce Technologies B.V., inženjer
hardvera
Arcen, NL

Član broj: 243
Poruke: 2114
*.adsl.zonnet.nl

Jabber: filmil@jabber.org
ICQ: 36601391


+3 Profil

icon Re: Kako izvuci float iz stringa;31.08.2003. u 15:03 - pre 230 meseci
1) atof()
2) sscanf( tekst, "%f", &promenljiva);
3) Kupi neku knjigu o C-u

f
 
Odgovor na temu

tOwk
Danilo Šegan
Zemun/Beograd

Član broj: 94
Poruke: 2743
*.verat.net

ICQ: 9344053
Sajt: alas.matf.bg.ac.yu/~mm011..


+2 Profil

icon Re: Kako izvuci float iz stringa;31.08.2003. u 15:07 - pre 230 meseci
sscanf, ili streams (ima valjda i neki istringstream ili istreamstring, pogledaj neku STL referencu).

Možda se moje mišljenje promenilo, ali ne i činjenica da sam u pravu.
 
Odgovor na temu

brcha
Filip Brčić
Beograd, Serbia

Član broj: 440
Poruke: 436

Jabber: brcha@kdetalk.net
ICQ: 40994923
Sajt: brcha.com


+2 Profil

icon Re: Kako izvuci float iz stringa;31.08.2003. u 19:06 - pre 230 meseci
Citat:
filmil:
3) Kupi neku knjigu o C-u




... and the aliens sent an android down to earth, to slow down mankind's development
... and they named it Bill Gates.
 
Odgovor na temu

[es] :: C/C++ programiranje :: Kako izvuci float iz stringa;

[ Pregleda: 2310 | Odgovora: 3 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.