@ptosic: Druga varijanta ne radi (to sam i ja probala), ali prva radi. Hvala puno.
Sada imam novo pitanje. Juče sam ceo dan provela pokušavajući da otkrijem u čemu je problem. Kao što rekoh, u pitanju je rečnik. Prvi put kada uradim prevod on ga obavi korektno, ali ukoliko ne odaberem ponovo jezike (namestila sam da ostanu upisani) onda mi prijavi grešku "Warning: mysqli_fetch_array() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given".
Čisto da vidim da li je u upitu problem, probala sam da namestim da mi odabir jezika bude obično polje za unos, gde upišem npr. u polje "from" srpski, a u polje "to" engleski. U tom slučaju radi besprekorno. Ne moram da upisujem svaki put jezik, nego sve lepo radi. Kada namestim da imam "drop down" meni prvi put mi ok prevede, a drugi put (i svaki sledeći) mi prijavi pomenutu grešku. Ima li ko ideju zašto?
Za punjenje drop down-a sam koristila
Code:
<select name=\"language_from\"><option value=\"\">".$language_from."</option>";
require_once('mysqli_konekcija.php');
$query="SELECT srpski FROM languages ORDER BY id";
foreach($dbc->query($query) as $first_list){
echo"<option value=$first_list[srpski]>$first_list[srpski]";
}
echo "</select>
To radi ok. Upit sam za sebe radi ok. Ali kada ih spojim oni ne rade. Tj. prvi put prevede, ali posle neće. A ukoliko svaki put iznova odaberem jezike iz drop down-a onda prevede normalno.
Nadam se da je jasno šta sam htela da kažem.
EDIT: Nađena i otklonjena greška. Sada radi kako treba. Hvala još jednom na pomoći.
[Ovu poruku je menjao Shumeca_tableta dana 24.06.2015. u 09:42 GMT+1]