Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Funkcija wxConcatFiles ????

[es] :: C/C++ programiranje :: Funkcija wxConcatFiles ????

[ Pregleda: 1999 | Odgovora: 2 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

slavkot

Član broj: 18657
Poruke: 166
*.teol.net



Profil

icon Funkcija wxConcatFiles ????28.03.2004. u 18:06 - pre 225 meseci
Pozdrav,naisao sam na funkciju sledeceg tipa:
bool wxConcatFiles(const wxString& file1, const wxString& file2, const wxString& file3)
i kaze u helpu da povezuje fajl 1 i fajl 2 sa fajlom 3 i varaca true ako je sve ok.
Sta to znaci povazuje fajl 1 i fajl 2 sa fajlom 3,za sta se to koristi i gdje,odnosno u kom smislu povezuje.Ja sam probao povezati neka 3 bezveze fajla i dobijem true,tj. da je sve ok.,ali ne znam za sta sluzi to povezivanje?
 
Odgovor na temu

slavkot

Član broj: 18657
Poruke: 166
*.teol.net



Profil

icon Re: Funkcija wxConcatFiles ????28.03.2004. u 21:16 - pre 225 meseci
Pronasao sam,kopira sadrzaj fajl1 + fajl2 u fajl3 ...............
 
Odgovor na temu

slavkot

Član broj: 18657
Poruke: 166
*.teol.net



Profil

icon Re: Funkcija wxConcatFiles ????28.03.2004. u 21:18 - pre 225 meseci
Pronasao sam,kopira sadrzaj fajl1 + fajl2 u fajl3,samo nemem ideje za sta to iskoristiti.....
 
Odgovor na temu

[es] :: C/C++ programiranje :: Funkcija wxConcatFiles ????

[ Pregleda: 1999 | Odgovora: 2 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.