Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

jel moze mala pomoc ono zadatka???

[es] :: Visual Basic 6 :: jel moze mala pomoc ono zadatka???

[ Pregleda: 2323 | Odgovora: 5 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

johana91
Johana Milanovic

Član broj: 294310
Poruke: 1
87.116.155.*



Profil

icon jel moze mala pomoc ono zadatka???26.11.2011. u 20:12 - pre 131 meseci
treba napisati algoritam i potprogram za izracunavanje neke funkcije in(x) po nekoj formuli...kako bih to mogla.???? hvala
 
Odgovor na temu

popmilan76

Član broj: 295089
Poruke: 1311
*.dynamic.sbb.rs.



+5 Profil

icon Re: jel moze mala pomoc ono zadatka???12.12.2011. u 15:42 - pre 131 meseci
napisacu ti ja ,samo reci koja formula i sta se izracunava,saljem ti na mail
 
Odgovor na temu

Marko_L
Beograd

Član broj: 20532
Poruke: 2885
*.dynamic.sbb.rs.

Jabber: Marko_L@elitesecurity.org


+828 Profil

icon Re: jel moze mala pomoc ono zadatka???12.12.2011. u 20:13 - pre 131 meseci
Ako ste već rešili da koristite ovaj forum za traženje i nuđenje pomoći, korektno bi bilo da se i rešenja razmenjuju preko foruma, a ne preko mejlova. Za druženje i mejlanje koristite fejsbuk i druge socijalne mreže. Dakle, zamolio bih postavljača teme da postavi konkretno pitanje, a one koji odgovaraju na to, da rešenja postavljaju ovde. Hvala.
-Odracuonogakomijedrpiorazmaknicu.
-Ne rxdi mi txstxturx, kxd god hocu dx
ukucxm "x" onx ukucx "x".
-Ko kaaz e da ja neuummem da kuuca
m.
-Piše "Insert disk 3", a jedva sam i ova
dva ugurao u drajv
-Postoje samo dve osobe kojima
verujem, jedna sam ja, a druga nisi ti
 
Odgovor na temu

Joja11
Markovic Jovana
Student
Beograd

Član broj: 295506
Poruke: 2
*.dynamic.isp.telekom.rs.



Profil

icon Re: jel moze mala pomoc ono zadatka???17.12.2011. u 15:33 - pre 131 meseci
Imali smo samo dva casa is Visual basica i vec su nam trazili da radimo seminarski, ja nisam najbolje sve razumela pa ako moze pomoc oko ovog zadataka?

Isprogramirajte piramidu: 1,121, 12321, 1234321, ... za dati ulaz N. Brojevi se
dijagonalno ispisuju u Excel tabelu do nivoa N (u primeru je N=5)
Prikačeni fajlovi
 
Odgovor na temu

dexivoje
Student
Beograd, Srbija

Član broj: 307712
Poruke: 1
*.adsl-1.sezampro.rs.



Profil

icon Re: jel moze mala pomoc ono zadatka???13.10.2012. u 13:29 - pre 121 meseci
Jel bi mogao neko da postavi reshenje ovde ako nije problem?
Unapred hvala!
 
Odgovor na temu

FOX028
Visoka tehnicka skola strukovnih studija
Kosovska Mitrovica

Član broj: 258986
Poruke: 848

Sajt: https://www.zile028.com


+47 Profil

icon Re: jel moze mala pomoc ono zadatka???13.10.2012. u 23:31 - pre 121 meseci


Code:
Sub Piramida()

'Dodati modul i u njemu upisati sledeci kod

Dim N As Integer
Dim i As Integer
Dim j As Integer
Dim k As Integer
Dim p As Integer

ActiveSheet.UsedRange.Clear

N = Int(InputBox("Unesite celobrojnu vrednost N za nivo piramide:", "Piramida"))
p = N

For i = N * 2 - 1 To 1 Step -2
    k = 0
    For j = 0 To i - 1
        k = k + 1
        If k = p Then
            k = -k
        End If
        Cells(i - j, 1 + j) = Abs(k)
    Next j
    p = p - 1
Next i
End Sub

 
Odgovor na temu

[es] :: Visual Basic 6 :: jel moze mala pomoc ono zadatka???

[ Pregleda: 2323 | Odgovora: 5 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.