Imam problem sa compom.Kada igram pes -2011 zakuca mi comp na nekih 10-15 sek.onda radi normalno a posle 2-3 min opet isto zakuca.Inace comp mi je u poslednje vreme usporen
konfiguracija mi je, procesor AMD ATLON X2 2.8GHZ , 2 GB RAMA,32 BIT OPERATIVNI SISTEM GRAFICKA NEKA MSN 1 GB
32-bitni operativni sistem? Koji? Win7 ili Vista su zahtevnije od XP-a. Verovatno je igra prezahtevna za tvoju konfiguraciju...
Proveri koju grafiku imaš pa potraži na netu testove u igricama za nju. Teško je odrediti uz ovoliko informacija šta ti pravi problem.
Konfiguracija je sasvim ok za takvu igricu. PES 2011 bi trebalo da sljaka i na mnogo slabijim racunarima.
Pretpostavljam da je problem softverske prirode, ako se desava samo u toj igrici. Probaj sa reinstalacijom sistema ili instalacijom igre sa nekog drugog diska. Mozda bi pomoglo i brisanje starih drajvera za grafiku i instaliranje novih. Proveri temperaturu CPU-a(procesor) i GPU-a(grafika). Moze biti svasta, pa moras ici korak po korak i eliminisati jedan po jedan moguci uzrocnik. Jedno je sigurno, na tvom kompu, ta igra bi trebala da klizi.
Eh sad „da klizi”...
Malo je podataka za takvu tvrdnju...PES nije baš tako svarljiv,ko zna koja je grafika u pitanju,a
da ne pominjem koji je Windows , itd