Skoro sam instalirao novi win sp2. problem je u tome sto mi je sada u nekim igricama suzena slika 4:3 a ranije nije bila
( te iste igrice su radile u fuul screen-u 16:9 ) u cemu je stvar? Pomoc ovo vec pocinje da me smara
Trebao bi da kad instaliras nvidia drajvere, da imas u opcijama sva podesavanja, kako za rezoluciju, tako i za aspect ratio....Za pocetak skini najnovije drajvere, a ne bi skodilo ni SP3 da nabacis...
Medjutim, ja mislim da ti problem lezi u igricama. Rekao si da ti se taj problem javlja samo kad pokrenes neke igre, zato ja mislim da resenje tvog problema lezi u OPTIONS-SETTINGS-GRAPHIC- pa...probaj u igrici da podesis, pa javi kako je proslo
uspeo sam samo ovaj screenshot da ubacim, ne mogu neku vecu rezoluciju nadam se da ce nesto pomoci
siguran sam da nije problem u igricama - fuul screen-u 16:9 sve je radilo
Videcu da skinem nove drajvere, samo da se snadem
Nece ni sa drajverima, skinuo sam ovu verziju 185.85_desktop_winxp_32bit_english_whql
Pocket Tanks kao i NFS most wanted ne da rade u 16:9 zbun veliki
Pokusao da odigram neku PES-a (koji je radio kako treba) a sad od kad sam instalirao nove drajvere nece nikako
izbacuje sledece:
Warning: Your computer does not meet the specifications necessary to run this software.
You may experience errors during operation.
The video card does not have the necessary specifications.(Vertex/PIxel Shader 2.0 )
The settings cannot be reflected due to the computer's specifications.
Abort Retry Ignore
Pomagajte nekako.....
[Ovu poruku je menjao vanusic dana 27.05.2009. u 15:02 GMT+1]