Citat:
Bojan_M: Radi i Intesa Master Standard kartica.
Ja sam bez problema registrovao zemlju Srbija i sve radi kako treba. Kao zemlja iz koje se placa stoji Cyprus (pojma nemam zasto id otkud, jer ja to nisam postavio)
Ta kartica je verovatno nesto standardno, ne razumem se u to, sa svim manama i prednostima tog resenja.
A ova specijalno za Internet ima neke vazne stvari - nema magnet, sa njom ne mozes nigde nista da platis / podignes novac, bas nista i "napajas je" parama sa deviznog racuna (valjda samo za nju?) tako da mozes pare da podesis knap, da niko ne moze da te pokrade, jer je ili redovno prazna ili, ako je izgubis, sa njom nigde nista ne moze da plati pa da ti naskodi.
A kako ti je doslo do toga da placas "sa Kipra" bog zna. Srbija kao Srbija ne moze da se registruje na PayPal. Ti si je ubacio pod nesto drugo, kao i svi mi koji imamo improvizovano - ilegalni nalog. Ovo nije moj stav ili misljenje nego tema beskrajnog broja postova ovde i na drugim forumima i to je tako. Evo, upravo sam pre par sekundi opet proverio i NEMA SRBIJE, ni pod Se- ni pod Sr-.
Znaci, ilegalac upise zemlju neku sa spiska podrzanih, a svoju zemlju kao region i onda to prodje.
Na svetu postoje samo 2 OS-a: 1. Mint, 2. svi ostali!