Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Funkcija EOLN u C++?

[es] :: C/C++ programiranje :: Funkcija EOLN u C++?

[ Pregleda: 2864 | Odgovora: 1 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

Darth
FON
Beograd

Član broj: 17230
Poruke: 45
*.beotel.net



Profil

icon Funkcija EOLN u C++?21.01.2004. u 21:40 - pre 224 meseci
Da li postoji funkcija u C-u koja zamenjuje funkciju EOLN sa Pascal-a?
Do or do not, there is no try...
 
Odgovor na temu

Marko Stankovic

Član broj: 11
Poruke: 306
*.f.bg.ac.yu



Profil

icon Re: Funkcija EOLN u C++?22.01.2004. u 22:09 - pre 224 meseci
U c-u ili c++-u???
Ako je u pitanju c, nije ti potrebno to kada mozes sve lepo da odradis obicnim uslovom. Recimo ako citas neki niz karaktera sa tastature dok ne naleti novi red, mozes da uradis ovako:

Code:

char c;
...


while((c=getchar())!='\n') { 
                                      ...
                                     }



Ovo verovatno moze i u c++ ali mozda postoji i neko elegantnije resenje.

[filmil: uklonjena je pogrešno upotrebljena umetnička sloboda]
I drink to make other people interesting.
 
Odgovor na temu

[es] :: C/C++ programiranje :: Funkcija EOLN u C++?

[ Pregleda: 2864 | Odgovora: 1 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.