Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

pozivanje dll iz asp

[es] :: Skript jezici :: pozivanje dll iz asp

[ Pregleda: 1919 | Odgovora: 2 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

Neznalica_sa_ugla
split

Član broj: 83282
Poruke: 390
*.adsl.net.t-com.hr.



Profil

icon pozivanje dll iz asp12.02.2010. u 19:08 - pre 127 meseci
Kako nema boljeg mjesta za postaviti pitanje onda ovdje ::
Pitanje ,Da li je moguće iz asp ( ne asp neta ) i kako pozvati neki dll koji je pisan u C# ??
 
Odgovor na temu

toxi_programer
Nemanja Todić
Beograd

Član broj: 104396
Poruke: 464
*.adsl-a-7.sezampro.rs.

Sajt: www.articles411.com


+8 Profil

icon Re: pozivanje dll iz asp14.02.2010. u 11:02 - pre 127 meseci
U Visual Studio desni klik na projekat iz Solution Explorera i odabereš stavu add reference. Dobijaš prozor u kom imaš opciju da "ručno" nađeš dll koji referenciraš. Bilo bi dobro da taj dll staviš u Bin folder svoje aplikacije.
Nadalje u kodu možeš da koristiš klase tog dll-a.
 
Odgovor na temu

Neznalica_sa_ugla
split

Član broj: 83282
Poruke: 390
*.adsl.net.t-com.hr.



Profil

icon Re: pozivanje dll iz asp17.02.2010. u 10:37 - pre 127 meseci
Hvala na odgovoru , ali vam je promaklo da ovdje nije rječ o asp.net , nego o STAROM ,asp kodu , koji se vrti vec 10 godina, i trebam napraviti izmijene , a te izmijene imam kasnije doradjene u asp.net. Kako je neisplativo mijenjati cijeli kod , mislio sam samo "ukljuciti " dll. preko Server.CreateObject( ) ne ide !
 
Odgovor na temu

[es] :: Skript jezici :: pozivanje dll iz asp

[ Pregleda: 1919 | Odgovora: 2 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.