Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Kada prebacim anketu u drugi folder neradi

[es] :: PHP :: PHP za početnike :: Kada prebacim anketu u drugi folder neradi

[ Pregleda: 1403 | Odgovora: 2 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

bykoki
nezaposlen

Član broj: 242437
Poruke: 64
*.dynamic.stcable.net.



Profil

icon Kada prebacim anketu u drugi folder neradi05.02.2010. u 14:49 - pre 129 meseci
Ubacio sam anketu na sajt i kada sve failove od ankete ubacim zajedno sa stranama gdje treba biti anketa, upisem <?php include "index.php" ?> u strane sve radi. Napravio sam novi folder "anketa" i sve failove od ankete prebacio u njega a u strane upiso <?php include "anketa/index.php" ?> i neradi mi!

U html i css se razumem dosta ali u PHP slabo, molio bih vas da mi pomognete.
Okacio sam celu anketu.

Unapred hvala!
Prikačeni fajlovi
 
Odgovor na temu

Nemanja Avramović
Software architect
Tap medical
Beograd, Srbija

Moderator
Član broj: 32202
Poruke: 4382
93.87.205.*

Sajt: https://avramovic.info


+45 Profil

icon Re: Kada prebacim anketu u drugi folder neradi06.02.2010. u 17:42 - pre 129 meseci
Da li javlja neku grešku? (ako ne javlja, stavi error_reporting na E_ALL pa ponovo pročitaj pitanje )
Laravel Srbija.

[NE PRUŽAM PODRŠKU ZA PHP PREKO PRIVATNIH PORUKA!]
 
Odgovor na temu

bykoki
nezaposlen

Član broj: 242437
Poruke: 64
*.dynamic.stcable.net.



Profil

icon Re: Kada prebacim anketu u drugi folder neradi06.02.2010. u 18:36 - pre 129 meseci
Evo prikacio sam kako izgleda ovako a kako onako!
Prikačeni fajlovi
 
Odgovor na temu

[es] :: PHP :: PHP za početnike :: Kada prebacim anketu u drugi folder neradi

[ Pregleda: 1403 | Odgovora: 2 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.