Citat:
NIXI:
E sad.. kad koristim software za serijiski povezan modem .. priča je sasvim drugačija... skoro svuda se konektuje (nešto ovi 041 ne slušaju).. ali je fora u tome što nipošto neće da zauzme dve linije i konektuje 128kbps ni na provajderima koji pouzdano to rade sa softwareom za ovaj USB modem (EUnet, Medianis, Beotel 042 110 110)...
Ubaci ATB0 u extra settings za serijski modem. Trebalo bi da proradi, drugi kanal ti se neće paliti dok drajver ne provali da imaš dobar "cug" preko konekcije, i kad ga podigne držaće drugi kanal dok god je pritisak, kad cug opadne, drugi kanal će se sam ugasiti (štedi).
I meni se stalno zaglupljivao preko USBa, čak sam i skinuo nove drajvere sa intracoma i flashovao NT1 na "v3.79 Serbia", što je malo proredilo zakucavanja ali ih nije eliminsalo, tako da mislim da je to do loše odrađenih USB drajvera. Opet, moj komšija je dobio kad i ja i njemu sve šljaka bez ikakvih problema. Opet, sa druge strane, ja imam i USB Btoes, i gomilu egzotičnih uređaja u svom zverinjaku, možda je i neko klanje na delu.
A da se ponaša čudno, ponaša se, znam da su moj morali da promene jer se zaglupeo kad mu se na analognom pojavio diamond supra analogni modem sa callerID-em.

. Opet čuo sam da je onaj pre njega bio još veće go*no. Tako to ide sa "socijalnim" NT1 uređajima, ko ima para taj kupi svoj NT1 a ovaj skloni u kutiju

.
BTW, pitanje za iskusnije, ako zamenim NT1 koji sam dobio od telekoma za neki sa US podešavanjima, da li ću dobiti US dialtone na analognim izlazima?
Pozdrav
Sloba je za 12 godina promenio antropološki kod srpskog naroda. On je od jednog
naroda koji je bio veseo, pomalo površan, od jednog naroda koji je bio znatiželjan, koji
je voleo da vidi, da putuje, da upozna,
od naroda koji je bio kosmopolitski napravio narod koji je namršten, mrzovoljan,
sumnjicav, zaplašen, narod koji se stalno nešto žali, kome je stalno neko kriv - Z.Đinđić