Citat:
Zoran Milovanovic: Ne znam sta ti znaci, da radi kako treba, niti razumem sta to treba da radi virtuelna masina?
Da XP radi na njoj kako treba, da mogu da ghostujem c: pariticiju, share izmedju hosta i virtual xp-a itd itd
Jedino mi USB ne radi, ni printer ni usb flash ni usb hdd... ako ste vi to podesili onda super :)
Citat:
pretorian: Ako je Gnome možda razlog što ti prelaz na Lin nije bio baš lak, onda ti preporučujem Kubuntu.
Niste dobro razumeli, ili ja nisam dobro napisao :) Teze mi je bilo da sa Linux-a predjem na Vistu nego sto mi je bilo da sa XP-a predjem na Linux :)
Citat:
combuster: instaliras SuSe vidis kako ti radi ako si zadovoljan super, ako nisi teraj dalje...
Sto se tice virtualne masine nju mozes da podignes na nekoliko nacina a najlakse ti je sa virtualbox-om. Najnovija verzija podrzava 3d akceleraciju, windows xp na njoj sljaka lepo ali vodi racuna ako ti bude trebao neki hardware-ski kljuc (posto pominjes programe domace radinosti koji su cesto zasticeni preko hasp-a i te fore) imaces problema, ja se licno nisam zezao sa tim ali ortak jeste i kaze da nije mogao da prosledi /dev/tty (ili /dev/lp0 ne secam se na koji je port isao hasp) kroz virtual box. Sve ostalo radi extra sem igrica u fullscreen-u...
Inace kombinacija Linux+VirtualBox(Windows) je prava solucija, ako ne zelis da imas uopste instaliran windows na svom racunaru (kao mnogi od nas)... I radi kao sat, bez problema...
Super. Ovo sve govori da VirtualBox po Linuxom radi kako treba. Da, ovaj program je vezan za hardver, ali virtuelna masina pod vistom i na njoj xp rade kako treba (sto se programa tice)
A sto se Ubuntu-a tice, i ja sam ga drzao oko godinu dana (cisto amaterski) i nisam imao jos jedan sistem, znaci samo linux je bio instaliran. Doduse nisam znao kako da nateram Ati da radi kako treba, pa sam kupio nVidiu. Sada mislim da to nece biti problem pod SUSE-om. Ubuntu je fenomenalna distribucija sa velikim user supportom preko ubuntuforums.org foruma. SUSE sa druge strane nema bas tako dobru podrsku, a po meni fenomenalan distro, pa sam pomislio da sve sto naucim na SUSE-u podelim na forumu. :)
>> Press any key to continue or any other key to quit <<
www.me2everyone.com/63456