Citat:
youz: tacno da ne mozes da primas novac, ali mozes da trosis.. samo ne znam zasto koristiti paypal kad moneybookers i prima i salje novac za sitnu naknadu?
Verujem da znas, samo si se mozda pogresno izrazio. Ovde ima prilicno tema o tome, ali ne prate ih svi i dogadja se vrlo nezgodna stvar - u jednoj temi je objasnjeno skoro sve, a onda u drugoj ljudi krecu od pocetak i opet objasnjavaju objasnjeno.
Zasto koristiti PayPal - ima kupaca nasih proizvoda (da, i ovde neko nesto proizvodi i prodaje, sto je i mene prijatno iznenadilo, ali se ipak radi o individualnim slucajevima) koji najvise vole da placaju PayPalom. I sta onda raditi? Mnogi prodavci takodje zahtevaju PayPal. Juce sam saznao da amazon NE PRIMA PayPal, sto je vrlo zanimljivo.
Buduci da neki sajtovi ne salju robu ovamo, ja licno koristim usluge posrednika. Prvo placanje je bilo preko PayPala, jer druge opcije nije bilo, a vec za drugo placanje me je posrednik uputio na Google Checkout i od tada me PayPal prakticno ne zanima, ali ga je neophodno imati.
Juce sam saznao za jedan vazan nov sofvter za Linux, ali se taj softver placa. Kad sam krenuo u probu kupovine, otvorio nalog kod prodavca, upisao svoje podatke i krenuo kao da placam, jedina opcija koja je bila tamo je bio bas PayPal, a sajt je vrlo "ogoljen", nema "milion" strana sa objasnjenjima, podpitanjima i slicno, tako da nemam koga tamo da pitam "A mogu li da vam platim mozda preko Google Checkout ili direktno karticom?"
Na svetu postoje samo 2 OS-a: 1. Mint, 2. svi ostali!