Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Brisanje zadnjeg karaktera u editu?

[es] :: C/C++ programiranje :: Brisanje zadnjeg karaktera u editu?

[ Pregleda: 1585 | Odgovora: 2 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

LSDCracker
Obrisan Profil

Član broj: 161168
Poruke: 62



Profil

icon Brisanje zadnjeg karaktera u editu?05.06.2008. u 04:23 - pre 144 meseci
Kako da namestim da mi dugme brise zadnji karakter u editu?
Znaci imam dugme sa captionom "<-" i sad zelim da to dugme brise po jedan karakter sdesna u editu.
 
Odgovor na temu

X Files
Vladimir Stefanovic
Pozarevac

SuperModerator
Član broj: 15100
Poruke: 4867
*.tekostolac.co.yu.

Jabber: xfiles@elitesecurity.org


+622 Profil

icon Re: Brisanje zadnjeg karaktera u editu?05.06.2008. u 09:33 - pre 144 meseci
Na primer:
Code:

void __fastcall TForm1::Button1Click(TObject *Sender)
{
   if ( Edit1->Text.Length() > 0 )
      Edit1->Text = Edit1->Text.SetLength( Edit1->Text.Length()-1 );
}
 
Odgovor na temu

LSDCracker
Obrisan Profil

Član broj: 161168
Poruke: 62



Profil

icon Re: Brisanje zadnjeg karaktera u editu?05.06.2008. u 10:19 - pre 144 meseci
Jao kako je ovo prosto xexexe
ja ubacio brojac i dodao 50 redova, a ti sve u dva reda xexexe
Hvala ti puno X Files.
 
Odgovor na temu

[es] :: C/C++ programiranje :: Brisanje zadnjeg karaktera u editu?

[ Pregleda: 1585 | Odgovora: 2 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.